Anasayfa » » » Enata İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt İç ve Dış Tic. Ltd. Şti.

Enata İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt İç ve Dış Tic. Ltd. Şti.


Büyükesat Mahallesi Koza Cd. 61/2

Telefon1: 03124387838

Telefon2:

Fax: 03124385818

Web: www.enata.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ENATA İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. Dış cephe ısı yalıtım uygulamaları alanında yurt içi ve yurt dışı projeleriyle uzmanlaşmıştır. Gerek yeni inşaat projelerinde, gerekse de mevcut yapıların dış cephe ısı yalıtımları ve estetiği uygulamalarıyla kendisini kanıtlamıştır.

ENATA İnşaat, profesyonel kadrosu ile sizlere kaliteli, ekonomik, estetik ve değerli yapılar inşa etmektedir.

ENATA İnşaat kalite, güven ve müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olduğundan, teslimini yaptığı dış cephe ısı yalıtım uygulamaları sonrasında 10 yıl garanti vermektedir.

ENATA İnşaat, dış cephe ısı yalıtım uygulamalarında Distribütörü olduğu, KORKUT Yapı Malzemeleri A.Ş.’ in ürettiği KORPANEL marka dekoratif ısı yalıtım panellerini kullanmaktadır.

KORPANEL marka dış cephe dekoratif ısı yalıtım panelleri çevre dostu, uzun yıllar kullanabileceğiniz ürünler olmakla birlikte, binalarınızda 0,024 W/m.K Isıl iletkenlik katsayısı ile % 70’ e varan ısı yalıtımı sağlar. Binalarınıza estetik katarak değerli yapılar haline getirir.

ENATA İnşaat, KORPANEL marka dekoratif ısı yalıtım panellerinin satış, pazarlama ve bayilik yapılandırması konusunda yetkili distribütörüdür.


Ürün ve Hizmetler


korpanel
Korpanel marka dış cephe ısı yalıtım panellerinin Yangına dayanıklılığı B2 sınıfı yanmazlık belgesi ile belgelenmiştir. Rüzgâra, şiddetli fırtınalara ve darbelere karşı dayanıklıdır. 7 kat özel dış cephe dayanımlı boyalarla boyanmıştır. Solma vb. deformasyonlar olmaz. Uygulamalarımızda, A sınıfı yanmaz malzemeler grubundan olan Taşyünü tercih ediyoruz. Bu uygulama tekniği sıva döküntülerine son vererek, uzun yıllar yapılarınızda aynı görüntüyü korur. Teslimini yaptığımız uygulamalar sonrasın
dış cephe mantolama, taşyünü mantolama, ankara mantolama, dekoratif ısı yalıtım panelleri, korpanel ankara, dekoratif dış cephe sistemleri

#dış cephe #mantolama #taşyünü mantolama #ısı panelleri #ankara mantolama


Benzer Firmalar