Kara Mustafa Cengiz


OSB 2.CAD NO:5

Telefon1: 0342 513 06 66

Telefon2: 0342 554 20 22

Fax: 0342 554 20 23

Web: www.karamustafa.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1957
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AKKIMIZDA
1957`den bugün`e kadar gelen firmamız Kara Mustafa Cengiz tarafından kurulmuştur. Kendi öz sermayesi ile yapılanan (hiçbir sermaye desteği almayan), kendi bünyesinde sağladığı disiplin, hedeflediği amaç ve inandığı ilkelerden asla ödün vermeyen yapısı ile yaptığı çalışmaları sonucunda Kalitesiyle hızla Türkiye`ye yayılan Firmamız Teknoloji`yi yakından takip ederek üretim tesisimizde en son teknoloji`yi kullanmaktadır. Tecrübeli üretim personelleri ve AR-GE ekibi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sürekli olarak Kaliteli ve Dayanıklı ürünler için daima ilerleme kaydetmekte, ilerleme sonucunda Yüksek Kalite`yi ürünlerimize uygulamaktadır. Kurulduğu günden bugüne kadar müşteri portföyünü ve üretim sahasını genişleterek, çalışan sayısını arttırarak sektöründe 1 numara olma yolunda emin adımlara ilerleyen uzun süre önce yaptığı bayi çalışmaları sonucunda yapılanan 100`ü aşkın bayi ağı ile Türkiye`nin bir çok kitlesine ulaşmayı başarmış olup ve müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır. Kendi sektöründe Türkiye`nin en geniş ürün modellerini tasarlayıp üretmektedir.
Biz Kara Mustafa Cengiz Tarım Makinaları, Kurulduğumuz günden sonra profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla taviz vermeyen yapımız ve Türkiye çapında yaptığımız çalışmalarla bu sektörde yer almayı başardık.
Hedeflerimizde şuan çalışmasını başlattığımız Dünya Pazarına açılma yolunda ilerleme kaydetmekteyiz. Türkiye`de ilk defa dik yaylı kültivatör`ü geliştirip Biz Kara Mustafa Cengiz olarak üretmiştir. Her geçen gün AR-GE çalışmaları ile ürünlerimize bir yenisi daha eklenmektedir. Ve Misyonumuz olarak en üst kaliteyi yakalayarak ve en iyi sonuçlarla çiftçiye sunmaktadır. Firmamızdan satın almış olduğunuz bütün ürünlerimize 7/24 Teknik Destek hizmeti verilmektedir. Ürünlerimiz Garantilidir. Firmamız şuanda oğlu Yahya CENGİZ ve Yeğeni A.Kadir CENGİZ tarafından yönetilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Kültivatör
Her çeşit toprakta en çok kullanılan alettir. Tarla yüzünü düzler, kabartır, yabancı otları söker, çok otlu tarlalarda bile rahatlıkla çalışa bilir. İyi sürülmemiş, Derin izler bulunan tarlalarda yüzey düzeltmesi yapar. Anız bozma ve nadas işlemesinde de kullanılan bir alettir. Kültivatörler tek olarak kullanıldığı gibi alet kombinasyonlarında çoğunlukla döner Tırmıkla birlikte de kullanılırlar.
Toprağı yırtarak kabartmak, havalandırmak, toprak keseklerini parçalama, yabancı otları kesip köklerini toprak üstüne çıkartmak gibi işlemler kültivatörlerin temel görevlerini oluşturur. Kültivatörler toprak yüzeyine atılan tohum ya da mineral gübrenin toprakla karıştırılmasında kullanıldığı gibi, ağır tipleriyle anız bozma işlemleri de yapılmaktadır. Ülkemiz kuru tarım bölgelerinde uygulanan toprak işlemenin vazgeçilmez bir aracı olduğu araştırmalarla kanıtlanmıştır; ikileme ve üçleme işlemleri kazayağı şeklinde uç demirleri ile donatılmış kültivatörlerle yapılmaktadır. Patates ve pancar gibi çapa bitkilerinin hasadından sonra pullukla işleme yapmaksızın tohum yatağı yalnız kültivatörlerle hazırlanabilir.
Pulluksuz tarımın ve minimum toprak işlemenin en önemli toprak işleme aleti olan kültivatörler gerekli ayarlamalar yapıldığında bitkilerin sıra aralarının (Pamuk, Pancar, Mısır) çapalanmasında da kullanılmaktadır

#tarım makinaları #yaylı kültivator #kaz ayagı #çapa #yaylı


Benzer Firmalar