Anasayfa » Kimya ve Yan Sanayi » İSTANBUL Kimya ve Yan Sanayi » Ayansan Kimyasal Danışmanlık Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti.

Ayansan Kimyasal Danışmanlık Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti.


İkitelli Organize San. Böl. Hürriyet Bul. Saraçlar Sanayi Sitesi 5. Blok Kat 2 No:41-42 34490 Başakşehir/İstanbul.

Telefon1: +90 212 485 50 59

Telefon2:

Fax: +90 212 485 50 87

Web: www.ayansa.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ayansan Kimyasal Danışmanlık Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti. 30 yılı aşan plastik, kalıp ve danışmanlık konusunda bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur.


Ürün ve Hizmetler


Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama (İngilizce/Türkçe)
Güvenlik Bilgi Formları (GBF/SDS/MSDS/Safety Data Sheet) kimyasal madde ve karışımları üreten, ithal eden firmaların ve alt kullanıcılarının kimyasal ürünü güvenle kullanmak için yeterli bilgiye sahip olmasını sağlamak amacı ile TÜRKÇE hazırlanmalıdır. Güvenlik Bilgi Formları bulunmadığı ürünler ile ilgili 6.000 TL’den başlayan para cezaları uygulanır.
Kimyasal yönetimi, REACH, Güvenlik Bilgi Formları (GBF/SDS/MSDS) ve etiket hazırlama, biyosidal, kozmetik, deterjan, ADR, tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı ve benzer alanlarda yönetmelik uyumlaması veren uzman kadromuzla hizmetinizdeyiz.

AB’ye ihracat yapan Türk firmaları ve Türkiye’de faaliyette bulunun tüm firmaların AB ve/veya Türkiye Cumhuriyeti regülasyonlarına uyum hizmeti vermekteyiz. Plastik, petrokimya, boya, kozmetik, gıda, gübre, enerji, çevre, çimento, endüstriyel ve ev kimyasalları, tekstil ajanlar, demir ve çelik, metal cevherleri ve polimer gibi farklı tüm kimya sektörlerine hizmet vermekteyiz.

#msds hazırlama, msds belgesi #msds formu, msds #güvenlik bilgi formu hazırlama #güvenlik bilgi formu, gbf #


Benzer Firmalar