allbed yatak


ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 37. CAD.NO:12

Telefon1: 0352 321 15 52

Telefon2:

Fax: 0352 321 15 52

Web: www.allbed.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

allbed ; Mobilya sektöründe Kayseride 1976 yılından bu yana hizmet veren Özgür Mobilya kuruluşudur. Allena koltuk ve allbed yatak, Organize sanayi bölgesinde 3000 m2 kapalı alanda üretim ve Eski sanayi bölgesinde 1500 m2 lik showroomunda hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

allbed ; kaliteli, konforlu en rahat uyku için teknolojik, natural ve organik maddelerdeki yenilikleri takip ederek hedefini daima üst çıtada tutmaktadır.
allbed `in temel prensibi güven, kalite, estetik ve devamlılık olup, oluşturduğu kurumsal yapı anlamında sektöründe öncü bir kuruluş olmaktır..
allbed `in hedefi her ülkenin uyku kültürüne ve her bir kullanıcının ihtiyacına uygun olarak “kişiye özel” yatakları tasarlamak ve buluşturmaktır.

Etiketler : kayseri yatak, allbed kayseri, ortopedik yatak, full ortopedik yatak, kayseri yaylı yatak, kayseri lateks yatak, kayseri visco yatak, allbed yaylı yatak, allbed ortopedik yatak, allbed full ortopedik yatak, allbed visco yatak, allbed çocuk yatakları, turkısh yatak, turkısh bed, ultra ortapedik yatak, kayseri bed ,

#kayseri yatak #allbed yatak #kayseri ortopedik yatak #yatak kayseri #yatak al


Benzer Firmalar