Anasayfa » Havalandırma » Isıtma soğutma » İSTANBUL Havalandırma » AYKA BACA HAVALANDIRMA

AYKA BACA HAVALANDIRMA


Fevzi Çakmak

Telefon1: 2163792237

Telefon2: 5457162805

Fax: 2163792236

Web: www.aykabacahavalandirma.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:3 | Memur:1 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2007 Yılında Kurulan Firmamız Değişen ihtiyaçlara göre geniş bir ürün yelpazesine sahip olan AYKA BACA HAVALANDIRMA yüksek kalite ve verimi en ekonomik koşullarla sunmaktadır.
Firmamızın, rakiplerinden bir adım öne çıkmasının temel nedeni, üretimde kullanılan teknolojinin sürekli geliştirilmesi, bilgi birikimi ve bu birikime dayanarak her projeye farklı ve yenilikçi çözüm sunma başarısıdır.
AYKA BACA HAVALANDIRMA`nın güvenilirliği onun kaliteyle yaptığı taahhütün göstergesidir.
Firmamız,
•Havalandırma Sistemleri
• Baca Ve Fan Sistemleri
• Isıtma soğutma Sistemleri,
• Proje, İnşaat, Taahhüt
• Toz Toplama Sulu Filitre
hizmetlerini sunmaktadır.

Alanında uzman kadrosu ve teknik ekibi ile, faaliyet gösterdiği alanlarda üzerine almış olduğu taahhütleri eksiksiz yerine getiren AYKA BACA HAVALANDIRMA, müşterilerine en kaliteli ve kesintisiz hizmeti sunmak için her konuda kendisini geliştirmektedir


Ürün ve Hizmetler




Otel, Hastane, İş Yerleri, Fabrika, Okul, Restoran, Düğün Salonları gibi yerler için Havalandırma Sistemlerini, A dan Z ye bütün sistem kendi kontrolümüzde Konusunda Uzman kadromuz ile yapmaktayız.

Havalandırma sistemleri konusunda siz değerli müşterilerimize AYKA BACA HAVALANDIRMA olarak hizmet veren firmamız arzu ettiğiniz veya ihtiyaç duyduğunuz tüm havalandırma sistemlerini gerekli tespiti yapılarak uygun fiyat politikasıyla sizlere sunmaktayız..

İlk işimizi teslim ettiğimizden beri teknolojiyi tüm gücümüzle kullanarak sizlere en iyi ve en hızlı hizmeti vermek için çaba sarf ediyoruz.


Havalandırma sistemleri, doğal gaz baca sistemleri, davlumbaz sistemleri, merkezi iklimlendirme sistemleri, sulu filtre sistemleri, ve toz toplama sistemleri için firmamı mızı arayıp teklif alabilirsiniz.

#Havalandırma #Baca #Isıtma Soğutma #Toz Toplama Sulu Filtre #Fan Grubu


Benzer Firmalar