Anasayfa » İlan » Basın ve Medya » İSTANBUL İlan » Telreh Ulusal Telefon Rehberi

Telreh Ulusal Telefon Rehberi


Dikilitaş Mahallesi Emirhan Caddesi Alkök Apt No:82,34349 Beşiktaş/İstanbul,Türkiye, Beşiktaş, İstanbul, Türkiye

Telefon1: 0850 8340834

Telefon2:

Fax: 0850 8340834

Web: www.TelReh.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İnternet Hizmetleri A.Ş.

Firma Rehberi İnsanlar günümüz koşullarında aradıkları kişileri, doktorları, avukatları ve bunlar gibi özel insanları arayıp bulmak isterler. Bunun içinde profesyonel bir hizmet beklemektedirler.

Firmalar rehberi içerisinde istediğiniz kişinin adını soyadını, telefon numarasını yazarak nerede olabileceğine ulaşabileceksiniz. Eskiden beri aradığınız bir doktorunuz varsa adını soyadını yazmanızla adres ve telefon rehberi gibi bilgilerine kolaylıkla ulaşım sağlayacaksınız.
Firma Rehberi
Tel: 0850 8340834
Firma: İnternet Hizmetleri A.Ş.
Web sitesi: www.TelReh.com


Ürün ve Hizmetler

TELREH – TÜRKİYE’NİN EN KAPSAMLI TELEFON REHBERİ

Artık sarı sayfalar yok diye veya telefon numarası, adres bilgisi almak için aramak zorunda olduğunuz servislerin hizmet bedeli oldukça yüksek diye ya da sahip olduğunuz firmanızın bilgileri Google arama motorunda ikinci sayfalara düşüyor diye üzülüyor musunuz?
İnternet Hizmetleri A.Ş.’nin kurumsal sahipliğini yaptığı TELREH bugüne kadar Türkiye’de hiç olmadığı kadar geniş kapsamlı bir rehber hizmeti sunmayı amaçlamıştır. Sizin için teknolojik sarı sayfalar olmaya geliyoruz.
Edirne’de kurduğunuz lojistik firmanızı Antalya’daki potansiyel müşterilere nasıl ulaştıracağınızı bilmiyor musunuz? Van’daki danışmanlık ofisinize Ankara’dan iş almak mı istiyorsunuz? Rize’deki proje çizim ofisinize İstanbul’dan müşteri bulamayacağınızdan mı yakınıyorsunuz? Bu sıkıntıların hepsi artık sona eriyor. 1, 400, 000’e yakın firmanın kayıtlı olduğu TELREH’te senin de yerin hazır.

# # # # #


Benzer Firmalar