demirdöküm kombi servisi 444 5 316


soğanlı mah serhat sok no 11

Telefon1: 02124445316

Telefon2: 02124445316

Fax:

Web: www.demirdokum-kombi-servisin.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:5 | Memur:2 | İşçi:29
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Profesyonel Demirdöküm Servisi

Demirdöküm kombileri yeni şık tasarımı ile gözleri büyülemeye devam ediyor. Hd mühendislik fabrikamız üretimi sonucunda mükemmellik sağlayarak kombi yakıtlarında inanılmaz düşüşlere sahip olmuştur. Satış sonrası servislik konusunda servis kadromuz eğitimli ve kılık kıyafetine önem vererek üstün özveriye sahip olup kombilerinize içten bakmaktadır. Tehlikeli ortamlarda sizleri kötü düşüncelere kapılmamanız için profesyonel kadromuz ile sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için her daim yanınızdayız. Uzmanlık açısında en yüksek seviyelerde olup sizler rahat nefes almanız için fabrikamız 7 gün boyunca saat sorunu yapmadan gönül rahatlığı ile arayıp servis talebinde bulunabilirsiniz. Kombi servisi hakkında tüm bilgileri firmamız tarafından teyit edebilirsiniz.

Kombi yıllık bakım servisi modellerine göre servislik hizmeti vererek tüm müşterilerin memnuniyet halinde olarak tüm cihazları saat sorunu yapmadan istenilen günlerde randevu alabilirsiniz. Demirdöküm ısıtma soğutma sistemlerinde öncülük kazanarak şık tasarımı ile gözlerinizi kamatışmaktadır. Kombi servisi cihazları arıza halinde firmamızı arayarak en kısa sürede bizimle diyaloga geçebilir telefon desteği alabilme imkanı sağlamaktayız. Neva model kombilerinizin bakım aşamalarında oluşan sorunları kısa sürede ortadan kaldırarak tehlike şaçan tüm kötü olasılıkları ortadan kaldırmaktayız. Kombilerinize içten bakıyor sağlığınıza önem vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

Kazan Servisi Villa ve büyük iş merkezlerinde kullanılan demirdöküm kazan servisi cihazlarında işyerlenizde faaliyette olan cihazların arıza ve bakım onarım işlemlerinde öncü olarak hd servis olarak hizmetinizdeyiz. Geniş kapsamlı orjinal yedek parçalar kullanımı sağlayan firmamız geçmiş yıllardan bu yana tüm yaptığı işin arkasında durup her zaman bir adım daha ilerlemektedir

# #kombi servisi #demirdöküm servisi #demirdöküm kombi servisi #demirdöküm kombi servis


Benzer Firmalar