Olcayto Bosch Car Service


Atatürk oto sanayi sitesi 2.kısım 11.sokak no:373 maslak ist

Telefon1: 02122765550

Telefon2: 02122861510

Fax: 02122765551

Web: www.olcayto.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Otomotiv teknolojilerinde her marka ve model araca hizmet verebilecek, uzman ve teknolojiyi kullkanmayı prensip edinmiş Olcayto Bosch Car Service organizasyonumuz ile en uygun koşullarda hizmet vermeyi bir görev biliyoruz.

Bir tamirhane görünümünden uzak, kurumsal standartlara uygun davranan servisimiz, üretici firma garantisi dolmuş her marka aracın tampondan tampona bakım ve onarımını en iyi şekilde yapmaktadır.

Servisimizde teknoloji en ön planda tutularak, araç arızalarının tespitinde ve giderilmesinde Bosch Test Cihazları kullanılmaktadır.

Mekanik servisimize gelen her araç, uzman personelimiz ve teknik cihazlarımızla ücretsiz


Ürün ve Hizmetler


araç bakım paketi
4 filtre+Motor yağı+İşçilik
Servisimizde aracınızın ilk kontrolünden itibaren, yapılacak bakım işlemleri tespit edilir. Sonraki kontrollerde bu işlemler sürekli olarak güncellenir. Her türlü orijinal araç bilgilerine ve kontrol değerlerine bağlı kalınır.

Motor, ateşleme sistemleri, elektronik sistemler, fren sistemleri ve gereken tüm parçalar titizlikle kontrol edilir ve tespitlerimiz sonucu yapılması gereken bakım işlemleri, bilginiz dahilinde, anında uygulanır.

Sizinle konuşulanın dışında ekstradan bir parçanın değiştirilmesi veya ilave işlerin yapılması gerektiği zamanlarda durum önceden size bildirilir ve onayınız alındıktan sonra bu işlemler gerçekleştirilir. Çıkan eski parçaların yerine, orijinal ekipman kalitesinde Bosch ürünleri veya parçaları takılır.

# # # # #


Benzer Firmalar