Oculus Rift Center


Kastamonu Merkez

Telefon1: 5433687857

Telefon2:

Fax:

Web: www.oculusriftcenter.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

OCULUS RİFT NEDİR?
Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle Oculus Rift Nedir? Hemen açıklayalım.
Uzun süredir geliştirilmek üzere satışı yapılan yalnız geliştiriciler için üretilen, gözlüktür. Bu gözlük sayesinde izlediğiniz smilasyonlar veya oyunları adeta içindeymiş gibi yaşıyorsunuz. Çeşitli smilasyon seçeneklerimiz vardır. Bunlar Roller Coaster ( Hız Treni), Gondol v.s. gibi insanların dengesini tamamen bozabilecek ayakta durmasında güçlük çektirecek şekildedir.
İnsanların dengede durmakta zorlanması ve görüntünün gerçekliliği sanki orada yaşıyormuş gibi hissetmesi büyük beğeni toplamakta, kesinlikle aksi düşünceler bildirilmemiştir.
Bazı kişiler ani tepkiler verebileceği gibi bazılarında etki daha azdır ama sonucunda duyacağınız şey “çok beğendiklerini” söylemeleri olacaktır.


Ürün ve Hizmetler


Oculus Rift Dk2
OCULUS RİFT NEDİR? Merhaba arkadaşlar; Öncelikle Oculus Rift Nedir? Hemen açıklayalım. Uzun süredir geliştirilmek üzere satışı yapılan yalnız geliştiriciler için üretilen, gözlüktür. Bu gözlük sayesinde izlediğiniz smilasyonlar veya oyunları adeta içindeymiş gibi yaşıyorsunuz. Çeşitli smilasyon seçeneklerimiz vardır. Bunlar Roller Coaster ( Hız Treni), Gondol v.s. gibi insanların dengesini tamamen bozabilecek ayakta durmasında güçlük çektirecek şekildedir. İnsanların dengede durmakta zorlan
Oculus Rift ile Nasıl Para Kazanırım?
Oculus Rift‘in en çok prim yaptığı bölgeler sahiller, alışveriş merkezleri, Şehir parkları ve insanların kalabalık olacağı festival ve konser alanlarıdır. Buralarda kendinize özel standlarınızı kurarak kişi başı (Tavsiye Edilen) 5 TL gibi bir ücretle simülasyonları izletebilirsiniz. Kalabalık ortamlarda en fazla 1 haftada kendini amorti edecektir.
Yapmanız gereken iyi bir reklam;
Büyük ekran TV veya projeksiyon makinesi, büyük afişler ile insanların dikkatini üzerinize çekmeniz yeterlidir.

#oculus #oculus rift # # #


Benzer Firmalar