medikal blok


reşitefendi sok no 45/A

Telefon1: 02163498080

Telefon2:

Fax:

Web: www.medikalkadikoy.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

Medikal Kadıköy istanbulun güzide ilçelerinden olan kadıköy ilçesinde kurulmuş medikal ürünler konusunda size hizmet vermeye çalışan medikal firmadır.
Deniz ulaşımı ( gemi, motor, deniz otobüsü ) ile Kadıköy rıhtıma geldiğiniz zaman otobüs duraklarının karşısında güllüoğlu baklavayı göreceksiniz, diğer köşede 1 milyona portakal suyu sıkan dükkan bulunmakta ve yan sokağı reşit efendi sokaktır yukarı doğru çıkarsanız sol kolda 45/A Medikalblog tabelasını göreceksiniz.


Ürün ve Hizmetler


Masaj Masası
Çanta Tipi Masaj Masası Ev kullanıcıları, Masaj salonları, Spa, Fizik tedavi merkezleri, Oteller, İş yerleri, Evlerimizde katlanıp çanta haline gelen rahatlıkla kullanabileceginiz bir üründür. Portatif ve çanta tipi oluşu sayesinde hem yer kaplamaz hemde yolculuklarda yanınıza alabilirsiniz. 180-60-70 cm 15 kg ağırlığında İsteğe göre 20 mm veya 50 mm gri sünger olarak imal edilir. Masaj sedyesi nin üstü tek parça vinylex kumaş ile kaplanmıştır. Vinylex kumaş silinebilir ve temizlenebili
medikal, tıbbi cihazlar, kiralık medikal ürünler, hasta karyolası, havalı yatak, tekerlekli sandalye vb... ürünlerin satışı.
hastane malzemelerinin imalatını wollex, mesitaş, omron, trimpeks, plusmed, matra, elektromag, karadeniz medikal firmamaların ürünlerini satışını ve pazarlamasını yapmaktayız.

#medikal ürünler #hasta karyolası #havalı yatak #masaj masası #tekerlekli sandalye


Benzer Firmalar