Anasayfa » Çiçek » Bahçe ve Çiçek » İSTANBUL Çiçek » Çiçek ve Seramik

Çiçek ve Seramik


tütüncü mehmet efendi caddesi karanfil sokak no:1 Göztepe

Telefon1: 0216 385 6253

Telefon2: 0216 463 66 63

Fax:

Web: cicekveseramik.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1978
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1978 yılında Yargı Çiçek Evi olarak kurulan firmamız, Göztepe Çiçekçi Mağazası Tütüncü Mehmet Efendi Caddesinde faaliyete geçmiştir.Yıllar içerisinde bulunduğumuz bölgede kaliteli, estetik ürün ve güleryüzlü hizmet anlayışımız ile sektörümüzde öncü olmuş firmamız yeni adıyla `` ÇİÇEK VE SERAMİK `` olarak siz sevgili konuklarımıza daha renkli, güçlü, yaratıcı ve güven dolu hizmet vermek adına 2014 yılında Kozyatağı Bayar Caddesinde 2.çiçekçi mağazasını açarak yola devam etmektedir.
Yenilikçi ve enerjik yapımızla internet üzerinden `istanbul çiçek` taleplerine çözüm olmak ve kaliteli hizmeti adresinize kadar ulaştırmak için çiçek siparişi sitesi www.cicekveseramik.com `dan bu keyifli serüvene devam etmekteyiz.
İşlevsel ve estetik, kaliteli ve özgün, duygulara hitap eden ve insanda tebessüm oluşturan, sizinle bizim dostluk kuracağımız, sevdiklerinizi ve kendinizi mutlu edeceğiniz yeni adresiniz cicekveseramik.com hizmetinizdedir.
Mağazalarımız ve web sitemiz cicekveseramik.com da gördüğünüz her bir ürün, atolyemizde becerikli çiçek sever dostlarımızın elinde hayat bulur, neşeli ve deneyimli ekibimiz tarafından satışa sunulup, tarafınıza teslim edilir...Her bir ürün , yine kendi ekibimiz tarafından fotoğraflanır, işlenir ve siz değerli konuklarımızın huzuruna sunulur.


Ürün ve Hizmetler


Orkide Aşk
Göreni büyüleyen, orkide ile hassaslık ve zerafeti içeren, sukulent ile dayanıklılık ve uzun ömrü temsil eden gösterişli ama sade bir tasarım.. Minik keçe kalpler ile süslenmiş, doğal ağaç gövdeye tanzim edilmiş orkide aşkı ile sevdiklerinizi mutlu edin. Orkide aşk , özel üretim ahşap gövde içinde sunulur. Bakımı kolay ve zahmetsizdir. Orkidenin bulunduğu hazneye haftada 1 su , Sukulentin olduğu hazneye ise ayda 1 su vermeniz yeterli olacaktır. Gün ışığını severler.Bu yüzden ışık alan yerlere k
Online çiçek sipariş sitesi, Terrarium, Teraryum çeşitleri, Teraryum bakımı, Çiçek buketleri, gelin çiçekleri, çiçek aranjmanları, saksı çiçekleri, ofis çiçekleri, ev çiçekleri, çiçek gönderme sitesi, canlı çiçekler, mavi orkide, çiçek siparişi, sevgiliye çiçek,

#göztepe çiçekçi #online çiçekçi #çiçek siparişi #ev çiçeği #terarrium siparişi


Benzer Firmalar