Altun İlaçlama


Zuhuratbaba, 34147 İstanbul

Telefon1: 0 212 570 32 32

Telefon2:

Fax:

Web: altunilaclama.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:22 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kaliteli hizmeti kendisine ilke edinen ALTUN Haşere Kontrol Servisi ailesi sizlere ekonomik ve modern çözümler üretmek için her geçen gün kendisini yeniliyor.

Gelişen teknolojiyi ve sektörün gereksinimlerini iyi bilen ALTUN Haşere Kontrol Servisi ailesi olarak sizlere çağdaş ve güvenilir hizmet sunmaktan onur duyuyoruz. Böcek ilaçlama konusunda bize güvenebilirsiniz.

Firmamız 17 yıldır WHO(Dünya sağlık teşkilatı)`nun gelişmelerini takip eden ve uygulayan,sağlık bakanlığından ruhsatlı insetisitleri halk sağlığı ve vektör kontrol uzmanı nezaretinde uygulayan yetkili ve tecrübeli bir kuruluştur. Böcek ilaçlama sektöründe başa oynuyoruz!


Ürün ve Hizmetler


Altun ilaçlama
Çevreye duyarlı, toplumsal, düşünsel ve kültürel değerler açısından dürüst bir anlayış içerisinde sektörümüzde en iyi hizmeti en teknolojik cihazlarla vermek. Bunun yanındli a mevcut müşterilerimize kaliteli hizmet vererek yıllık periyodik ilaçlamalarını gerçekleştirmek. Verdiğimiz bütün hizmetlerde Türkiye`nin lider konumuna yükselmek, kaliteli ve her geçen gün geliştirdiğimiz hizmet anlayışımızla piyasamızın diğer aktörlerine namzet olup sektör kalite çıtasını yükseltmek. Birlikte çalıştığımız
böcek ilaçlama, haşere ilaçlama, fare ilaçlama, akrep ilaçlama, pire ilaçlama, istanbul ilaçlama

#böcek ilaçlama #haşere ilaçlama #pire ilaçlama #fare ilaçlama #istanbul ilaçlama


Benzer Firmalar