Anasayfa » Kozmetik Ambalaj » Ambalaj Sanayii » ANKARA Kozmetik Ambalaj » Bio oil Çatlak ve Leke Kremi Satış Merkezi

Bio oil Çatlak ve Leke Kremi Satış Merkezi


Ceyhun Atıf Kansu Caddesi No:137 Balgat-Ankara

Telefon1: 03124740092

Telefon2:

Fax:

Web: www.bio-oil-yag.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bio-Oil bir cilt bakım yağıdır. Komple vücüdunuza uygulayabileceğiniz özel bir yağ.

Formülünde bitki özleri ve vitaminleri bir araya getiren bir cilt bakım yağı olan Bio-Oil aynı zaman muhtevasında çok hususi bir etken madde olan PurCellin Yağı bulunmaktadır.

Bio-Oil 2002 senesinde piyasaya sürülmüştür. Önemli özelliklerinden birisi de yağ olmasına rağmen hafif yapısı sayesinde yağlı bir his bırakmaz.

Açık yaraya kesinlikle uygulanmaması gereken bu ürün, banyodan hemen çıktıktan sonra uygulandığı takdirde elbisenin cilt tarafından emildikten sonra giyilmesi gerekiyor.

Kullanımı şu şekildedir:

Sorunlu olan bölgeye günde iki kez dairesel hareketlerle masaj yapınız. Kullanım süresi en az 3 ay olmalıdır.

Bio‑Oil, hayvanlar üzerinde test edilmeden üretilen dermokozmetik ürünlerinden birisidir.

Bio oil çok yönlü geliştirilen cilt bakım yağıdır. bio oil Amerika’da cilt bakımı konusunda en çok kullanılan ürünlerin başında gelmektedir. Bileşenlerinde barındırdığı purcellin oil isimli formülasyonu aracılığı nemsiz ciltlerde kullanılmaktadır.

Bio oil içeriğinde barındırdığı Papatya, Biberiye, Kalendula, Lavanta Çiçeğinin içeriğinde doğal olarak bulunan A ve E vitaminleriyle cilde destek olur.

Bio oil Türkiye’de eczaneler ve internet üzerinden satış yapabilen ecza depolarından satın alınabilmektedir. Orjinal Bio oil’i, elektronik alışveriş aracılığı ile Botanik Ecza’dan güvenle satın alabilirsiniz. Bio oil fiyatını yukarıda bulunan sipariş ver butonu aracılığıyla öğrenebilirsiniz.

Bio oil hakkındaki sorularınızı yanda bulunan 444 4 996 numaralı çağrı merkezimizi arayarak sorabilirsiniz. Cilt bakım uzmanlarımızla görüşerek bio oil kullanımı, içeriği, fiyatı ve nasıl sipariş verebileceğiniz hakkında bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca aşağıda bulunan iletişim formuna, iletişim bilgilerinizi bıraktığınız takdirde cilt bakım uzmanlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir.

Bio oil kullananlar ve kullanıcı yorumlarına sitemiz aracılığıyla ulaşabilir, siz de yorumlarınızda görüşlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

bio oil, çatlak kremi, leke kremi, bio oil krem, kullananlar, fiyatı,

#Biooil #çatlak kremi #selülit kremi #biooil yağ #fiyatı


Benzer Firmalar