4you rent a car


Altıntaş Mah. Özkarakoyunlar Cad. Akkavak Sok.no:46 Falezyum Residence

Telefon1: 05445433207

Telefon2: 05445433207

Fax: 05445433207

Web: www.4yourentacar.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti ve dürüst çalışma ilkelerini benimseyerek 1992 yılında kurulan 4You Rent a Car, Türkiye çapında 30’zu aşkın lokasyonda, yılda 200 binden fazla rezervasyonla araç kiralama hizmeti veren Türkiye’nin en büyük araç kiralama şirketlerinden biridir. Güçlü teknik alt yapısı ve profesyonel çağrı merkezi ile bireysel müşterilerine havayolu ve turizm iş ortakları ile yaratıcı çözümler sunmaktadır. Firmamız ISO 9001 Kalite Belgesine sahip ender kiralama şirketleri arasında yer almaktadır.
Profesyonel kadrosu ve üstün araç filosu ile farklı ihtiyaç ve beklentilere uygun alternatifler sunan 4You Rent A Car’ın ürün yelpazesinde ekonomik sınıf araçlardan VIP hizmetler için oluşturulmuş lüks araçlara kadar değişik modeller bulunmaktadır. Ayrıca her tür müşteri beklentilerini karşılayabilmek amacı ile düz/otomatik vites seçenekleri, benzinli/dizel yakıt seçenekleri, no-smoking seçeneklerine uygun esnek bir kiralık araç filosu ile hizmet vermekteyiz.

Mevcut müşteri profilimizin büyük bölümü firmamızdan daha önce araç kiralayan yerli ve yabancı turistlerden oluşmaktadır. Çok dilli çağrı merkezimize, dünyanın neresinde olursanız olun 7/24 ulaşabilirsiniz.

Araç Kiralama ihtiyacınızda bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Keyifli ve güvenli yolculuklar...


Ürün ve Hizmetler


4you rent a car
Rent a car antalya denince en düşük fiyatlarla diesel,benzinli ve yeni araçlarımızla antalya, ankara, istanbul vs. hizmet vermekteyiz
Rent a car antalya denince en düşük fiyatlarla diesel, benzinli ve yeni araçlarımızla antalya, ankara, istanbul vs. hizmet vermekteyiz

#Oto Kiralama Antalya #Arac Kiralama Antalya #rent a car Antalya #car hire Antalya #mietwagen Antalya


Benzer Firmalar