Ankara Profesyonel Nakliyat


Karşıyaka Mahallesi 518. Sk. No:27 / A Yenimahalle - Ankara

Telefon1: 0532 520 2913

Telefon2: 0312 346 0848

Fax:

Web: www.profesyonelnakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:1 | Memur:9 | İşçi:40
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

“Tarihte Biz”

Yılların verdiği deneyimleri, profesyonellikleri, bilgi ve amaçlarımızı kaliteli bir şekilde sunmaktayız. Geçmişten günümüze sürekli katlanarak değişen nakliyat sektörü sürekli farklılık gösterdiğini bilmekteyiz. Ve bu yüzden profesyonel nakliyat olarak tüm bilgi ve detaylarını işimize yansıtıyoruz. Yılların bilgisini dün ve bugunde sizlerle paylaşıyoruz.

“Müşteri Memnuniyeti”

Verdiğimiz tüm nakliyat hizmetlerini sadece şehir içi nakliyat değil, şehirler arası nakliyat ve uluslararası nakliyat hizmeti vermekteyiz. Ankara evden eve nakliyat firması bir çok alanda müşterilerini memnun etmektedir. Örnek vermek gerekirse Arşiv Taşımacılığı, Ofis Taşımacılığı, Fabrika Taşımacılığı, Para Kasası ve Piyano Taşımacılığı vb. bir çok taşıma hizmetini vermekteyiz. Tüm bilgilerimizi müşterilerimizle paylaşmaktayız. Bu sayade müşterimizin sorunu bizim sorunumuzdur yolundan başlayarak hizmet vermekteyiz.

“Daima en iyi olmak ilk hedefimizdir”

Yurt içi ve Uluslararası Evden eve nakliyat ev ve ofis taşımacılığı ambalajlama hizmeti, depolama hizmetleri vb. tüm nakliyat hizmetlerini profesyonel olarak sunduğumuz tüm müşterilerimizin, oluş sebebimiz olduğunun bilgisindeyiz. Bu bilgi ile müşteri beklentilerini doğru tanımlayarak zamanında ve doğru güvenilir profesyonel hizmet vermekteyiz müşteri memnuniyeti sağlamak ve kaliteyi en üst düzeyde tutmak vazgeçilmez hedefimizdir.


Ürün ve Hizmetler

Evden Eve Nakliyat
Para Kasası ve Piyano Taşımacılığı
Arşiv Taşımacılığı
Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat
Antika Eşya Taşımacılığı
Ofis Taşımacılığı
Laboratuvar Taşımacılığı
Fabrika Taşımacılığı
Uluslararası Evden Eve Nakliyat
Müze Taşımacılığı
ve bir çok taşımacılık hizmeti daha fazlası!
Tüm il ve ilçeler arası taşımacılık hizmeti veriyoruz Şehirlerarası ve Şehiriçi tüm heryerde nakliyat hizmetini uygun fiyatlara veriyoruz. Şehirlerarası evden eve profesyonel nakliyat, şehir içi evden eve profesyonel nakliyat hizmetleri

#evden eve nakliyat #şehirlerarası nakliyat #şehir içi nakliyat #ankara profesyonel nakliyat #nakliyat


Benzer Firmalar