KtrSoft Bilişim A.Ş.


Korucuk Mah.Kömürcüoğlu Cad.No:10 Pamukkale - Denizli

Telefon1: +90 258 279 21 32

Telefon2: +90 232 438 00 05

Fax:

Web: www.ktrsoft.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:6 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Amerika,Almanya

Firmamız; Kurumsal Web Siteleri, Proje Bazlı Web Siteleri, E-Ticaret Paketleri, Arama Motoru Optimizasyonu, Sosyal Medya Yönetimi, İnternet Reklamcılığı, Mobil Uygulama geliştirme alanlarında konusunda uzman ve deneyimli ekibiyle müşterilerine profesyonel çözümler üretmektedir.


Ürün ve Hizmetler


KtrSoft ERP Programları
KTrSoft (ERP)Kurumsal Kaynak Planlama Programı, bir işletmenin tüm süreçlerine ve aktivitelerine etkili bir yönetim çözümünü garantiler, finansal, muhasebe, satış, pazarlama, üretim, tedarik zinciri, depo ve stok, planlama, insan kaynakları, iş analizi vs. ERP her şirkete uygun olan bir uygulamadır. İşletmenin büyüklüğüne ve sektörüne göre bir yazılım çözümüdür. ERP tüm şirket çalışanlarının daha verimli çalışmalarını sağlar ve kesin başarılı sonuçlar elde etmenizi garanti eder.
KtrSoft A.Ş. olarak web tabanlı internet projeleri ve ERP yönetim panelleri üretilmektedir.Tüm projelerimiz firmalara özel olarak tasarlanmaktadır.Firmaların talepleri doğrultusunda oluşturulan ERP yönetim panelleri ile B2C veya B2B web portallarını yönetmek hiç bu kadar kolay olmamıştı... Siz isteyin, biz kodlayalım

#web sitesi #internet sitesi #web tasarım #web sitesi yaptırmak #yazılım şirketi


Benzer Firmalar