Anasayfa » Turizm » KASTAMONU Turizm » İksir Resort Town Kastamonu

İksir Resort Town Kastamonu


Daday Kelebek Mah. 37860 Daday – Kastamonu

Telefon1: 0366 616 10 16

Telefon2:

Fax: 0366 616 10 46

Web: www.iksirresorttown.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kastamonu Daday bölgesine yapacağınız seyehatlerde sıradan Kastamonu otelleri yerine yaşam köyü konseptinde bir tatil köyünde konaklama yapabilirsiniz.Binicilik tesisinden farklı atkinlik alanlarına kadar ihtiyaç duyacağınız tüm hizmetler tek adreste.


Ürün ve Hizmetler

Matematik Öğretmeni İksir Sema Aydın’ın doğduğu topraklara dönüşünün hikayesi olan İksir Resort Town, hem geçmişe yapılan bir yolculuk hem de bir girişimcilik macerası.

Babasının memuriyetinden dolayı Daday’dan uzak bir yaşam süren İksir Hanım, doğduğu yerle bağını yaşamı boyunca hiç koparmadı ve iki kızının da desteğiyle birlikte 1926 yılında inşaa edilmiş tarihi bir konağı restore ederek çocukluk hayallerini gerçeğe dönüştürme ve doğduğu yere vefasını ödeme imkanı buldu. İksir Hanım’ın, Daday’dan ayrı geçirdiği yılların özlemi, Kastamonu’nun bereketli toprakları ve eşsiz doğasının tam ortasında konumlandırdığı Tatil ve Yaşam Kasabası İksir Resort Town’a dönüştü.

Kastamonu’nun köklü yöresel kültürünü, doğasını, özgün mimarisini, gastronomisini örneklerle misafirlerine sunmak, spa, spor ve el becerileri aktiviteleri ile bir deneyim kasabası oluşturmak isteyen İksir Hanım, el değmemiş doğanın ve uzun yıllara dayanan kültürün Türkiye’nin ve dünyanın her yerinden gelen turistlere tanıtılması ve yaşatılması amacıyla yola çıktı.

#kastamonu oteleri, kastamonu konaklama #kastamonu tatil, kastamonu daday # # #


Benzer Firmalar