Anasayfa » Oto Kiralama » Otomotiv ve Yan Sanayi » ANTALYA Oto Kiralama » ANTALYA ÖZ NİSSA RENT A CAR

ANTALYA ÖZ NİSSA RENT A CAR


GENÇLİK MAH. FEVZİ ÇAKMAK CAD. NO : 35/2 MURATPAŞA - ANTALYA

Telefon1: 02422412147

Telefon2: 05326960197

Fax: 02422412147

Web: www.antalyaarabakirala.com/tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Rent A Car oto kiralama sektöründe yerini almış olan ve “uygun fiyat en kaliteli hizmet” sloganı adı altında hizmet veren bir kuruluştur. 1998 yılında kurulan firmamız Oto kiralama - Transfer - VİP transfer - VİP araç kiralama - Şoförlü araç kiralama - Otel transferleri - Havalimanı transferleri - Havalimanı rent a car hizmetlerini farklı il ve ilçelerde uygun fiyat ve kalite`den ödün vermeyerek siz müşterilerimizin memnuniyetini devam ettirerek hizmet vermeye devam etmektedir . Araçlarımızın hepsi sıfır`dır en düşük arabamız 1 yılıktır . Benzinli - Dizel -Otomatik - Manuel - Sedan - Hatchback - Cabrio - Panelvan ve benzeri bir çok araç çeşitlerimiz bulunur. Uzun Süreli Kiralamarda istediğiniz aracın marka ve modelini belirtmeniz yetecektir.


Ürün ve Hizmetler

Araçlarımızın hepsi sıfır`dır en düşük arabamız 1 yılıktır . Benzinli - Dizel -Otomatik - Manuel - Sedan - Hatchback - Cabrio - Panelvan ve benzeri bir çok araç çeşitlerimiz bulunur. Uzun Süreli Kiralamarda istediğiniz aracın marka ve modelini belirtmeniz yetecektir.

#ANTALYA RENT A CAR #ANTALYA ARAÇ KİRALAMA #ANTALYA OTO KİRALAMA #ANTALYA ARABA KİRALAMA #ANTALYA HAVALİMANI ARAÇ KİRALAMA


Benzer Firmalar