Anasayfa » BEYAZ EŞYA SERVİSLERİ » » anadolu klima servisi

anadolu klima servisi


kartal tepecik mahlesi

Telefon1: 02165670330

Telefon2: 02165670330

Fax:

Web: www.anadoluklimaservisi.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1979
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:9
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Arçelik markası, ülkemizde en çok kullanılan markaların arasında yer alıyor. Fakat her elektronik cihazda meydana gelen sorunlar görüldüğü gibi Arçelik cihazlarında da istenmeyen aksaklıklar ne yazık ki yaşanabilmektedir. Özellikle cihazlarda meydana gelen böyle bir sorunlar ise hayatın ne yazık ki istemeden olumsuz bir şekilde geçmesine ve insan hayatının zor şartlar altına girmesine neden oluyor. Servis konusunda başarısını kısa zaman içerisinde en iyi şekilde kanıtlamayı başarmış olan firmamız en uygun fiyatlı yollar ile tüketicilerin hoşuna gidecek olan hizmetlerle destek veriyor. Göztepe Arçelik Servisi aracılığı ile ne zaman isterseniz isteyin maksimum kalitede ki hizmetlerden bir an önce yararlanabilecek ve tüm sıkıntılarınızdan da başarıyla kurtulmuş olacaksınız.
Servis hizmetleri tüm gün devam etmekte ve cihazlarınızda ki aradığınız yüksek performansı yeniden açığa çıkarma şansına sahip olacaksınız. Arçelik servis cihazlarının hemen hepsini en iyi şekilde onararak aynı fonksiyonlu çalışmalarına devam etmesine katkı sağlıyoruz. Göztepe Arçelik Servisi aracılığı ile aradığınız hizmeti yanı başınızda bulmaya başlayacaksınız. 7/24 kesintisiz bir şekilde deneyim sahibi çalışanlarımız ile hizmetlerimiz devam etmektedir. Müşteri isteklerine kulak asıp isteklerini kısa zaman içerisinde gerçekleştirerek ortaya %100 müşteri memnuniyetlerinin çıkmasına da zemin hazırlamış bulunuyoruz. Göztepe semtinde devam eden hizmetlerden sizlerde nasibinizi alarak evinizde ki eşyalarınızı artık iki kat daha uzun ömürlü kullanabilmenin mutluluğunu da bir an önce yaşamaya başlayacaksınız.
Ülkenin her bir tarafına sunduğumuz maksimum kalitede ki servis ağımız sayesinde artık vatandaşlarımızın da sıkıntılı yaşamlarından uzak bir hayat sürmelerini sağlıyoruz. Şüphesiz bozulan ve yeniden kullanılamayan ürünlerin yerine bir yenisini almak insanları maddi zorlukların içerisine sürükleyerek sıkıntı yaşamalarına neden olacaktır. Fakat yeni bir ürün almanıza gerek kalmadan Göztepe Arçelik Servisi aracılığı ile eşyalarınıza yeniden kavuşup aradığınız üst düzey kalitede ki hizmetlere de artık bir an önce kavuşmaya başlayacaksınız. Hem uzman kadromuz hem de gerekli tüm ekipmanlarımız ile bulunduğunuz yere gelerek cihazların tespit ve tamirlerini gerçekleştirmekteyiz. Aynı zamanda kimi zaman orijinal parça değişimleri konusunda da destek veriyoruz.


Ürün ve Hizmetler


anadolu klima servisi
Ataşehir Vestel Klima Servisi Hizmetleri Ataşehir semtinde devam eden klima servisi hizmetleri ile artık sizlerde klimalarınızda meydana gelen sorunların ortadan kaldırılmasını sağlayacaksınız. Yaz ve kış devam eden klima ihtiyaçları, klimalarda ki bozuklukların başlaması ile birlikte hüsrana dönüşmektedir. O halde klimanızdan mahrum kalmamak adına deneyimli ekibiyle hizmet veren firmamıza başvurarak sizlerde yüksek performans gösteren klimalarınıza yeniden kavuşma şansına da sahip olabilirsini
kartal klima servisi, Kadıköy klima servis, ataşehir klima servisi,

#klima servisi # #klima servisii kombi servisi #klima #kombi


Benzer Firmalar