Area İnşaat


mustafa kemal bul no 40

Telefon1: 0216 5105341

Telefon2:

Fax:

Web: www.dogaltastemizligi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yüzey temizliği, Restorasyon, renovasyon, danışmanlık, uygulama ve kontrollük hizmetleri veren bir firma olarak her projeye uygun en doğru çözümleri üretmek, Ekolojik düzene yardımcı olmak ve kaliteli estetik tasarımlar ortaya çıkarmak amacını taşımaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Bünyemizde bulunan Mikro hassas kumlama makinalarımız ve silim makinalarımız İtalyan menşeilidir. Kullandığımız sarf malzemelerimiz dünyanın her yerinden gelmektedir. Sarf malzemelerimizin en önemli özelliği ekolojik olmasıdır. Özellikle cephe temizliği, tarihi eser temizliği, yüzey temizliği için kullandığımız Garnet materyali tamamen ekolojiktir. Calsiyum karbonat malzememiz %100 doğaldır. Hiç bir kanserojen madde içermez. Suda erir.
Kullandığımız sarf malzemesi ile ilgili daha fazla bilgi almak için lütfen sarf malzemelerimiz linkini tıklayınız.
Firma olarak iş güvenliğine çok önem vermekteyiz. Bünyemizde A sınıfı iş güvenlik uzmanı çalışmaktadır. Çalışan bütün personel gerekli sertifika ve sağlık raporlarına sahiptir. Kullandığımız Araç ve gereçlerin bakım evrakları ve sertifikaları tamdır. Proje başlangıcında bütün gerekli evraklar tarafınıza iletilmektedir.

#tarihi eser temizliği #cephe temizliği #doğal taş temizliği #mermer silim #doğal taş koruma kimyasalları


Benzer Firmalar