okyanusilaçlama


LİMAN MAH. 8. SOK. İBRAHİM TOKER APARTMANI NO : 27 4 .KAT DAİRE:14 KONYAALTI / ANTALYA Telefon

Telefon1: +90 850 577 18 80

Telefon2: +90 553 733 55 56

Fax: +90 242 259 39 48

Web: www.okyanuskurumsal.com/ilaclama/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:20000 (Yönetici:69 | Memur:45 | İşçi:1935
Dış Ülkelerle Bağlantıları:rusya

Sektörün öncü kuruluşlarından olan Okyanus İlaçlama , Antalya merkezli olarak kurulmuştur. Profesyonel servis anlayışı ile WHO (Dünya Sağlık Örgütü) standartlarında hizmetimiz başarıyla devam etmektedir.

Böcek, haşere ve kemirgen ilaçlama günümüzde birçok yaşam alanında önem taşıyan bir işlemdir.

Okyanus İlaçlama olarak, kokulu ilaçlama, kokusuz ilaçlama, jel ilaçlama, kemirgen istasyon tekniği gibi birçok seçenek ile çeşitli programlar sunuyoruz


Ürün ve Hizmetler

Haşerelerin en yoğun olarak bulunduğu alanlara dahi sıvı ilaçlama uygulamalarımızla çözüm getirmekteyiz. Jel ilaçlama uygulamalarımızla da yaşam alanlarınız terk etmenize gerek kalmadan haşereleri etkisiz hale dönüştürmekteyiz. ilaçlama hizmetlerimizin tümü kesintisiz olarak sürmektedir. Haşere sorunuyla karşılaştığınız andan itibaren iletişim numaralarımızdan müşteri temsilcilerimize ulaşabilirsiniz.7/24 destek hattımızda hizmet sağlayan Müşteri temsilcilerimiz detaylı bilgi ve randevu vermektedir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmamız, En ekonomik böcek ilaçlama fiyatlarıyla kaliteli hizmeti buluşturmaktadır. Haşerelerden kurtulmak için profesyonel desteği ihmal etmemelisiniz. Çünkü böcekler kısa sürede yaşam alanlarımızı etkisi altına alarak çeşitli sorunların yaşanmasına neden olmaktadırlar.

#antalya ilaçlama #vektör #ilaçlama #böcek #ilaç


Benzer Firmalar