Anasayfa » Güzellik ve Bakım » MARDİN Güzellik ve Bakım » Midyat Çağrı Gümüş

Midyat Çağrı Gümüş


hükümet cad. no:21

Telefon1: 04824623381

Telefon2: 05444331400

Fax: 04824623381

Web: www.cagrigumus.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA
Üretmek,üretken olmak tecrübe isteyen zor bir iştir.Bizler Çağrı Gümüş markası olarak;sanatsever ve deneyimli iş sahasıyla bu işin ciddiyetinin gerektirdiği sorumluluğu taşımak ve siz sayın müşterilerimize en güzel takılarımızı,sanat ruhuyla yoğurarak sunmayı kendimize amaç edindik.
Bu sorumluluk ve bilinç çerçevesinde,her zaman fikirlerimizi geliştirerek üretimdeki kaliteyi ve modern takılarımızla sektörümüzün önde gelen kuruluşu olmanın avantajıyla;firmamız müşterilerinin,globalleşen dünyada rekabet şartlarını göz önünde bulundurarak,her zaman en iyi olanı ortaya koyarak,sayın müşterilerimizin beyenisine sunmaktayız.
Çağrı Gümüş markası;gümüş takı sektöründe,klasik,modern,fantazi ve el sanatlarını bir araya getirip tasarımlarını yayınlamakta ve yenilemektedir.
firma olarak yayınlamakta olduğumuz modellerin sadece göz estetiğine dayalı değil; aynı zamanda kültür olarak`da ayrıcalığı vardır.bilindiği üzere eski yüzyıllardan beri midyatta müslüman ve hırıstıyan aleminin bir arada yaşadığı ortak tasarımlarla,ortak fikirlerle ürettikleri sanatı ;hem bölge kültürünü yansıtan işlemeleri tarihi gümüş işlemecilik anlayışını,hem de zevke dayalı motifleri bir arada bulundurmaya Çağrı Gümüş olarak 2003 Yılından beri özen göstermekteyiz .


Ürün ve Hizmetler

Gümüş bay-bayan takı modelleri

#midyat gümüş,mardin gümüş #gümüş bayan takı modelleri,erkek gümüş takı #gümüş erkek yüzük modelleri #gümüş bayan yüzük modelleri #toptan gümüş takı modelleri ve fiyatları


Benzer Firmalar