AYDDEKORASYON


ünalan mahallesi

Telefon1: 05352301399

Telefon2:

Fax:

Web: www.ayddekorasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:-
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hakkımızda
Firmamız 20 yıllık bir firmadır.Deneyimli ve kaliteli bir kadromuz bulunmaktadır.Yaptığımız işlerin hepsini kendi işimiz bilip, ona göre yapıyoruz.

Yaptığımız tüm işlerde tamamen kaliteli malzemeler , ithal ürünler kullanmaktayız..

Gelişen türkiyede sürekli yeniliğe açık bir vizyon ile yolumuza devam ediyoruz.Bu yüzden kullandığımız tüm cihazlarımızın hepsi tamamen çevreye ve doğaya zarar vermeyen cihazlardır.

Altında AYDDekorasyon Firması bulunan her işte en az 5 Yıl İş Garantisi Veriyoruz....

Çünkü biz kendimize ve yaptığımız her işe güveniyoruz.Türkiyenin hiç bir firması bu kadar uzun vadede iş garantisi vermemektedir.

Vizyonumuz & Misyonumuz
Yenilikçi bir vizyon ile sürekli teknoloji önderliğinde her gün bir adım daha sağlam atarak insan ve çevreye doğaya zarar vermeden em iyi hizmeti vermek. Sorunsuz Müşeri memnuniyeti ve En iyi hizmet.

Gelecek misyonumuz Sektörde yaptığımız işleri yapabilen malesef çok az firma bulunmaktadır..Silim sistre ve döşeme işleri ağır işçilik ve emek gerektiren bir iştir.Amacımız böyle ağır bir sektörde kaliteli işçilik, kaliteli hizmet ve gülen yüzler.
En Büyük Sloganımız


Ürün ve Hizmetler

mermer silim, mermer kaplama, mermer döşme, memrer cilalama, mermer temizleme, tamirat ve tadilat, mermer sistre, basamak silim,

# # # # #


Benzer Firmalar