Anasayfa » Evden eve nakliyat » Muhtelif hizmetler » İSTANBUL Evden eve nakliyat » Şehirlerarası Nakliyat Uysal

Şehirlerarası Nakliyat Uysal


ATAŞEHİR EVDEN CADDESİ NO 72 /3

Telefon1: 02165735868

Telefon2: 08503465868

Fax: 02165735868

Web: sehirlerarasievdeneve.biz.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1968
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:17
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

Şehirlerarası nakliyat için firmamızın kaliteli hizmet politikalarını araştırıp bizim ile iletişime geçebilir, ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Kaliteli taşımacılığın adresi haline gelen firmamız ile hızlı kaliteli taşının. Bir eşya taşımak çok zor bir iştir özellikle şehirler arası taşımada evinizi taşırken tecrübeli ve uzman kişiler tarafından yapılması gerekmektedir. Şehirlerarası nakliyat işleri her nakliyecinin yapacağı bir iş değildir, Şehirler arası nakliyat sorumluluk demektir ve bu sorumluluğu herkes taşıyamaz, öncelikle kara yolları genel müdürlüğün belirtiği k3 belgesi olman eşyalarınızı şehir dışına çıkartamazsınız k3 belgesi bir nakliye firmasının aslında kurumsallığı ve resmiyetini gösterir, ondan dolayı belirli bir tonaj ağırlı ve şirketlere bu belgeyi sadece eşya taşıması için verir ve oto yollarda her ilim giriş ve çıkışında bu belge denetlemesini yapmaktadır. Bu belgeye sahip olmadan eşya taşıyan kamyon ve kamyonetlere, ağrı miktarda para cezası ve 1 haftalık araç bağlaması verilir.


Ürün ve Hizmetler

Ege Bölgesi
İzmir, Muğla, Aydın, Manisa, Denizli, Uşak , Kütahya , Afyon, Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat Hizmetleri vermekte olan firmamız 1968 yılından bu güne bu ege bölgesinde bu illerde taşımacılık hizmetleri sunmaktadır. Firmamız siz değerli müşterilerimize en kaliteli uygun hizmetler sunmaktadır firmamız ile artık ev ofis taşımalarınızı sigortalı ambalajlı bir şekilde taşınmaktadır. İstanbul da 7/24 bu il ve ilçelerine nakliye hizmetlerimiz mevcuttur. Firmamız ile ege bölgesine yapacağınız taşıma işlerinizde eşyalarınız 2, gün içerisinde taşınıp sizlere teslim ediliyor.

İç Anadolu Bölgesi
Ankara, Konya, Kayseri, Aksaray, Çankırı, Nevşehir, Niğde, Sivas, Eskişehir, Kırşehir, Karaman, Yozgat, Bölgelerine Şehirlerarası evden eve nakliyat ev taşıma, ofis taşıma, parça eşya taşıma, hizmetleri vermekteyiz. İç Anadolu Bölgesine ev ofis taşıma hizmetleri ile firmamız siz değerli müşterilerimize en kaliteli dürüst ev ofis taşıma hizmetleri vermektedir. Firmamız ile yapacağınız Tüm taşıma işleriniz Sigortalı ve ambalajlıdır.

Doğu Anadolu Bölgesi
Malatya, Erzurum, Erzincan, Elazığ, Van, Kars, Tunceli, Muş, Bingöl, Hakkari, Bitlis, Ardahan, Iğdır, Ağrı, Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat hizmetleri ev ofis taşıma fabrika fuar taşıma hizmetleri ile Doğu Anadolu Bölgesine taşımacılık hizmetleri sunmaktayız. Firmamızın geniş araç filosu ve profesyonel ekipmanları ile artık taşınmak çok kolay firmamız siz değerli müşterilerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için her ev taşımasında elektirik tesisat ve mobilya sökme kurma gibi hizmetleri üstlenerek taşıma işinizi kolaylaştırmıştır.

Karadeniz Bölgesi
Rirze, Artvin, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt, Giresun, Ordu, Tokat, Amasya, Samsun, Sinop, Çorum, Kastamaonu, Bartın, Karabük, Zonguldak, Düzce, Bolu, Bölgelerine 7/24 Şehirlerarası evden eve nakliyat hizmetleri sizlere sunan Şehirlerarası nakliyat firmamız ile artık en kaliteli bir şekilde ev ofis eşyalarınızı Türkiye’nin 81 iline hizmet sunmaktayız. firmamız gerek k3 belgesi gerek eşya taşıma sözleşmesi gerek yol sigortası her türlü resmi belgeye sahip olum müşterilerimize istediği güveni sunmaktadır..

Akdeniz Bölgesi
Adana, Mersin, Antalya, Burdur, Isparta, Kahramanmaraş, Hatay, Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat Hizmetlerinde lider firma olarak sektörde 47 , yılına imza atan firmamız ile artık profesyonel kurumsal sigortalı ev ofis eşyalarını istediğiniz yere taşıta bilirsiniz. Firmamız Türkiye geneli İstanbul şehir içi ve şehirler arası evden eve nakliyat ilerine uzman modern taşıma hizmetleri sunmaktadır.

Marmara Bölgesi
İstanbul, Çanakkale, Bursa, Kırklareli, Balıkesir, Edirne, Tekirdağ, Sakarya, Kocaeli, Birecik, Yalova, Bölgelerinde Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat Hizmetleri firmamızın merkezi Marmara Bölgesi İstanbul olmadır kuruluşumuz dan bu yana İstanbul başta olmak üzere Türkiye geneli ev ofis taşıma ve taşımacılık hizmetleri siz değerli müşterilerimize vermekte olan firmamız müşteri memnun yetini en üst d

#29.01.2016 #29.01.2016 #şehirlerarası nakliyat #şehirlerarası evden eve #


Benzer Firmalar