REFLEKSOLOJİ KURSU


KARANFİL SOKAK ZAFİR İŞ MERKEZİ 4/82 ÇANKAYA/ANKARA

Telefon1: 03124199098

Telefon2: 05426096864

Fax:

Web: www.refleksoloji.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

VİZYONUMUZ
ULUSLARARASI REFLEKSOLOJİ ENSTİTÜSÜ (URENS) Türkiye’de ve dünya sağlık hizmetlerinin gelişimini izlemeyi ; uluslararası kabul görmüş standartlarda , yöntem ve uygulamaları Türkiye’de yaygınlaştırmayı , tıbbın gelişmesine katkıda bulunmayı sağlık hizmetinde donanımlı Refleksoloji eğitimi sunumunda yeni bir meslek modeli geliştirmeyi hedeflemektedir.
MİSYONUMUZ
Uluslararası Refleksoloji Enstitüsünün ( URENS ) Misyonu , toplumun yaşam kalitesini yükseltecek ve refleksoloji eğitiminde katkı sağlayacak , koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmetlerini donanımlı ileri düzeyde yaygın ve bütünsellik bir yapı içinde , uygun ekonomik koşullarda topluma sunacak.
Refleksoloji bilimleri alanındaki akademik çalışmalara ve bilimsel araştırmalara olanak sağlayarak sağlıkla ilgili yani bilgi ve uygulamaların geliştirilmesinde desteklemek , kendilerini adamış , insana değer veren refleksoloji uzmanları yetiştirmektedir


Ürün ve Hizmetler

USLARARASI DÜZEYDE REFLEKSOLOJİ KURSU, REFLEKSOLOJİ EĞİTİMİNİ , REFLEKSOLOJİ UYGULAMALARINI VE REFLEKSOLOJİ TEDAVİSİNİ YASAL PLATFORMLARDA YAPABİLEN TEK KURULUŞTUR.
REFLEKSOLOJİ TEDAVİSİ İLE İLGİLİ OTİZM, BEL BOYUN FITIĞI, PANİK ATAK , SİNİR STRES , CP, SİNİRSEL RAHATSIZLIKLAR , SİNDİRİM RAHATSIZLIKLARI VE ÇEŞİTLİ RAHATSIZLIKLARDA YARDIMCI VE TAMAMLAYICI BİR TEDAVİ METODUDUR REFLEKSOLOJİ .

#refleksoloji,refleksoloji kursu #meb onaylı refleksoloji kursu #bel boyun fıtığı,otizm #refleksoloji eğitimi, refleksoloji bilimi, #refleksoloji akademisi,refleksoloji eğitimi


Benzer Firmalar