ERSE TUR


özgürlük mah mehmet akif ersoy cad 175 sok d 4

Telefon1: 0262 744 00 29

Telefon2: 0530 545 36 29

Fax: 744 00 29

Web: www.ersetur.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TARİHÇEMİZ
Erse Tur 2006 Yılından buyana sektörde faliyetlerini sürdürmektedir. Zamanı kaliteli ve doğru kullanmak birçok kurumun öncelikli olarak dikkat ettiği hususların başında gelmektedir. Özellikle iş verimliliğini arttırmanın başında ulaşım gelmektedir. Günümüzde personel taşımacılığında firmaların en büyük sıkıntısı yaşanan zaman kaybıdır. Dünyanın gelişmiş ülkelerinde yapılan araştırmalar işe gidiş dönüş saatlerinin verimlilik açısından önemine dikkat çekmektedir. Firmamız 10 yıldır sektörde personel ve öğrenci taşımacılığı özel geziler vb. organizasyonları deneyimli personeli ve tecrübeli idari kadrosu ile teknolojik gelişmeleri ve sektörel yenilikleri takip edip uygulayarak hizmetini sürekli geliştirmiştir.
Erse Tur bünyesinde 10 - 18 kisilik araçlar en fazla 3(üç) yas, 18 - 27 kisilik araçlar 5(beş) yas, 27-46 kisilik araçlar 10 yas arasinda kullanılmaktadır.
Sürekli olarak degişime ayak uydurmak adına yenilemekteyiz. Her marka aracı firmaların tercihine göre tedarik edilmektedir.
Erse Tur`un bünyesinde 20 öz mal olmak üzere 100 adet araç ile hizmet vermektedir. Her an hizmette 5(beş) adet aracımız bulunmaktadır.
Servis araçlarımızın genel güzergahlarinda 2 (iki) aracımız ve yetıkili ulaştırma sorumlumuz bölgede araç kontrolü yapmaktadır.
Taşıdığımız her personel ise 80.000 TL`lik koltuk başı sigortamızdan faydalanmaktadır.
Özel günler (düğün, piknik, gezi, vb) için hizmet vermekle beraber VIP (hava alanı, otel vs.) hizmetleri vermekteyiz.
Erse Tur’un bayram, yılbaşı, cumhuriyet bayramı vs. özel günlerde her kişi ve bireyin katılabileceği geziler düzenlemektedir.
Tüm araçlarımız yolcularımızın güvenliği için GPRS sistemi ile online izlenmektedir.






Ürün ve Hizmetler

PERSONEL TAŞIMA

Erse tur olarak başta Gebze olmak üzere Kocaeli ve İstanbul `da personel servisi hizmeti veren, sorumluluk sahibi bir firmayız. Firmamızda çalışan tüm sürücülerimizi belirli standartlara göre belirleriz. Sunduğumuz hizmetlerde fark yaratmak öncelikli hedeflerimizdendir. Sürücünün Erse Tur `un hizmet anlayışını benimsemesi bizim için çok önemlidir. Yıllardır personel servisi alanında Kocaeli ve İstanbul’un önde gelen kurumlarına hizmet verirken kazandığımız tecrübeler, geleceğe daha cesur adımlar atmamızı sağlamakta ve bizleri mutlu etmektedir.

Mesleğimizdeki en önemli husus can güvenliğidir. Bu sorumluluk duygusundan yola çıkarak, canlarını bize emanet edenlere en güvenilir araçlarla ve sürücülerimizle hizmet vermek en temel görevimizdir.
Personel taşımacılığında ilkemiz tam zamanında personeli işe yetiştirmek iş çıkışı ise evlerine zamanında ulaştırmaktır. Bir iş günü boyunca çalışan insanları çağın gerektirdiği konforda seyahat ettirerek evlerine güvenli bir şekilde teslim etmek işimizin en önemli parçasıdır.

Taşıdığımız her personel ise 80.000 TL`lik koltuk başı sigortamızdan faydalanmaktadır
Tüm araçlarımız yolcularımızın güvenliği için GPRS sistemi ile online izlenmektedir
ÖĞRENCİ TAŞIMA
Erse TUR Personel taşıma hizmetindeki üstün başarı ve tecrübemizi öğrenci servis taşımacılığına da aktarmak için teknolojinin ve sektörel çözümlerin yeniliklerini kullanarak lider olma hedefiyle yola çıktık. Servis araçlarımız;
Milli Eğitim Bakanlığının

# # # # #


Benzer Firmalar