Anasayfa » Mimarlık » İSTANBUL Mimarlık » PANO MİMARLIK

PANO MİMARLIK


Tantavi mah.Mandıra Cad. Exen Rezidans 245

Telefon1: 5067925862

Telefon2:

Fax: 5067925862

Web: www.panomimarlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Pano Mimarlık, mimari tasarım,iç mimari ve dekorasyon ve inşaat alanlarında faaliyet göstermektedir. Faaliyet konusu alanlarda ofis felsefesi gereği; deneyimli kadrosu ve çözüm ortaklarıyla birlikte tüm resmi ve özel kuruluşların ihtiyaçlarını, mimarlık mesleğinin gerektirdiği nosyonları dikkate alarak kaliteli bir hizmet anlayışıyla yerine getirmektedir.
PanoMimarlık; işletme olarak nitelikli proje hizmeti sunmak, mimari kimliğe katkıda bulunmak, kentin mimari dokusuna pozitif katkı sağlamak, özgün tasarımlarla nitelikli hizmet sunarak sektörde kaliteyi arttırmak amacındadır.
Pano Mimarlık; hızlı gelişen sektörde aktif bir rol alarak, ulusal ve uluslararası projelere imza atmak, seçkin ve kaliteli hizmet veren çok yönlü bir ofis olarak özgün bir noktaya erişmeyi hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler

Mimari ve iç mimari alanlarında hizmet veren PANO Mimarlık; konutlar, oteller, çeşitli kamu binaları ve mağazalar üretmektedir. Bunun yanında fuar standları ve ofis alanları ile ilgili çalışmaları bulunmaktadır.
Mimari ve İç Mimari Danışmanlık Hizmetleri /Konsept Tasarımı / Görselleştirme /Proje Yönetimi / Mimari Projeler / İhale Hizmetleri /Uygulama Kontrolörlüğü ve Uygulama Yönetimi/ Mekanik-Elektrik, İnşaat Mühendisliği, Peyzaj Gibi Farklı Disiplinlerin Proje ve Uygulamasının Sağlanması ve Koordinasyonu/İç Mimari Uygulama Hizmetleri/Anahtar Teslim Projeler

#mimarlık #iç mimarlık #proje #inşaat #ruhsat


Benzer Firmalar