Anasayfa » Gıda Sanayii » İZMİR Gıda Sanayii » Deko Kazan Gıda Makinaları San.

Deko Kazan Gıda Makinaları San.


1423 Sk. No 24

Telefon1: 0533 374 38 86

Telefon2: 0232 478 64 98

Fax: 0232 478 64 98

Web: dekomakina.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

DEKO KAZAN MAKİNA ; Geçmişten bu yana gıda makinalarının üretim ve imalatını yapan firmamız siz değerli müşterilerimize kusursuz hizmet anlayışını ilke edinmiş, çalışmalarını bu doğrultuda yürüten saygın bir kurumdur. Firmamız sektöründe her zaman yenilikçi yapısının yanı sıra deneyimli eleman ve alanının uzman mühendis kadrosu ile yurtiçi ve yurtdışı pazarında, çizgisini daha ileriye taşıyarak üretimlerini uluslararası standarlar dahilinde yapmaktır.
DEKO KAZAN MAKİNA ; Olarak biz müşterilerimizi dinleyip, üretim ve tasarımlarında müşterisine akılcı ve alternatif çözümler sunabilme mantığıyla hareket ederek müşterisinin takdirini kazanarak bulunduğu sektörde her zaman parlayan bir yıldız olabilmek firmamızın değişmez misyonu olmuştur. Bu misyon doğrulsusunda geçmişte olduğu gibi gelecekte de siz değerli müşterilerimize güvenilir ve kusursuz hizmet vermekten gurur ve mutluluk duymaktayız.


Ürün ve Hizmetler

Reçel, Lokum, Helva, Kızgın yağ makinaları üretimi.

#gıda makinaları, reçel kazanı, #helva kazanı, lokum kazanı, #gıda makinası imalat, lokum kesme, #helva ustası, lokum ustası, #imalathane kurmak, gıda imalatı yapmak,


Benzer Firmalar