Anasayfa » Oto bakım onarım » Otomotiv ve Yan Sanayi » KONYA Oto bakım onarım » TEK OTO PEUGEOT CİTROEN FİAT ÖZEL SERVİS

TEK OTO PEUGEOT CİTROEN FİAT ÖZEL SERVİS


fatih mah beykent sk no:19/1

Telefon1: 03322417145

Telefon2: 03322383802

Fax: 03322417145

Web: www.tekozelservis.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:01.05.2015
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Günümüzde hızla gelişen teknoloji her alanda yenilenmeyi, çağdaşlaşmayı gerektirmektedir. Bu düşünceden yola çıkan TEK OTO 500 m² lik kapalı alana sahip iş yerimizde PEUGEOT, CİTROEN, FİAT marka araçların tüm modellerinde orijinal Yedek Parça - Kaporta - Boya - Motor - Mekanik - Elektrik - Elektronik hizmetleri ile TEK Otomotiv olarak, alanında uzman kadromuzla 15 yılı aşan ve kaliteli hizmet sunma,müşteri memnuniyetini sağlama konusundaki itibarıyla desteklenen deneyimi ile hızlı ve güvenli hizmet vermekteyiz.



Servisimizde tüm branşlarda orijinal makina ve cihazlarımız mevcuttur. TEK SERVİS olarak orijinal ve muadil yedek parça ve işçilikte müşterilerine hizmet vermekten memnuniyet duyarız. Servisimizde otomobilinizin tüm servis hizmetleri (Yedek parça, motor, mekanik, kaporta, boya, Elektrik Elektronik) kendi bünyesinde hızlı, pratik orjinal ve temiz bir şekilde hizmet verilmektedir. Hasarlı araçlarınızdaki sigorta hasar bildirimi, hasar dosya takibi servisimiz tarafından yapılmaktadır.



Arıza teşhisi servis hizmetinin en önemli parçasıdır. Son yıllarda üretilen tüm araçlarda bulunan arıza teşhis bağlantısı ile aracın kendi yönetim sisteminde dahil olunarak okunan bilgiler ile araç üzerinde hiçbir müdahalede bulunmadan aracın arızasını tespit etmek mümkün olmaktadır. Bu sistem ile gereksiz parça değişimi ve zaman kaybı önlenip servis hizmetinin verimi arttırılmıştır.



Servisimizde bulunan anlaşmalı servis ve çekici aracımız, uzman ekibimizle 7gün 24 saat kesintisiz servis hizmeti vermektedir. TEK SERVİS olarak PEUGEOT, CİTROEN, FİAT müşterilerine özel servisimizde hizmet vermekten memnuniyet duyarız..





AYRICA TÜM MARKA VE MODEL ARAÇLARINIZINDA KAPORTA - BOYA İŞLEMİNİ SERVİSİMİZDE YAPILMAKTADIR.


Ürün ve Hizmetler

TEK OTO 500 m² lik kapalı alana sahip iş yerimizde PEUGEOT, CİTROEN, FİAT marka araçların tüm modellerinde orijinal Yedek Parça - Kaporta - Boya - Motor - Mekanik - Elektrik - Elektronik hizmetleri vermekteyiz

#bakım onarım #kaporta #boya #mekanik #elektrik-elektronik


Benzer Firmalar