BEREKET KIRPINTI SÜNGER


Reyhan Cad. Camii Sok. No: 4/B

Telefon1: 0532 232 06 15

Telefon2:

Fax:

Web: www.bereketkirpinti.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bereket Ticaret olarak Sünger kırpıntısı alanında faaliyet göstermekte olup referanslarımızın yelpazesini genişleterek büyümekteyiz.
Mobilya döşemelerin dolgusunda, oyuncak sektöründe, yorgan yastık gibi tekstil alanlarda kırpıntı sünger çeşitlerimiz vardır.
1. kalitede olup çabuk kabartılabilen, son derece rahat kullanım sunan bir çok dolgu, döşeme alanlarda kullanıma uygunluk gösteren kırpıntı süngerin fiyatları Bereket Kırpıntı Sünger ticareti sağlayan firmamızda son derece uygundur. Firmamız bu konuda 21 yıldır tecrübe edinmiş ve arza göre talep karşısında hizmetinde olduğu gibi 1. derece kalite, firmamızın kırpıntı sügerlerinde de aynı doğrultu da ilerlemektedir.


Ürün ve Hizmetler

SÜNGER UYGULAMA ALANLARIMobilya SektörüYatak İmalatıMinder dolgularında, peluş oyuncak, armut minder dolgularında, mobilya içi dolgularında sünger kırpıntıları kullanılır. Bu kullanım alanlarında bütün olan süngerler kırpılarak kırpıntı sünger veya sünger kırpıntısı olarak kilo şeklinde satış yapılmaktadır.Makinada kırpınan süngerler bir çok alanda geri dönüşüm olarak kullanılır. Son derece ülke ekonomisine ve çevreye zararı olmayan hatta fayda sağlayan bu kırpıntı süngerler, ticarete, çevreye can katmaktadır.Uygun fiyatlarla, daha yumuşak, temiz ve rahat süngerler Bereket firmamızın adı altında satışımız vardır. Referanslarımız da hiç sorun olmadan yıllardır çalışmaktayız. Referans kitlemizi her geçen gün yükselterek büyümekteyiz. İsteğe bağlı renkte ve kiloda satılamaktadır. Çuval olarak satılmaktadır

#kırpıntı sünger #sünger kırpıntısı #sünger kırpıntıları #sünger parçaları #dolgu malzemeleri


Benzer Firmalar