Anasayfa » Oto Kurtarma » Otomotiv ve Yan Sanayi » İSTANBUL Oto Kurtarma » İstanbul Ataşehir Yol Yardım Hizmetleri

İstanbul Ataşehir Yol Yardım Hizmetleri


Fındıklı Mahallesi Atatürk Caddesi No:105 Maltepe / İSTANBUL

Telefon1: (0216) 576 67 11

Telefon2: (0216) 576 67 11

Fax: (0216) 576 67 11

Web: www.atasehirotokurtarma.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1987 yılında nalburiye olarak şirketimizi kurmuş olup son 12 yılda da inşaat yapımı başta olmak üzere,hafriyat, kırım, yıkım işleri, moloz ve nakliyat işleri , bina temel hafriyatı, eski bina yıkım işleri, otoyol ve alt yapı işleri gibi bir çok konuda sizlere hizmet vermektedir. İstanbul ve çevre illerde bir çok,alt yapı ve zemin, kanal yıkım ve hafriyat işlerinde başarı sağlamış ve sürekli ilerleme kaydetmiştir. Kentsel dönüşüm çalışmalarının giderek yoğunlaştığı İstanbul’da yıkım projeleri de her geçen gün artıyor. İstanbul’da faaliyet gösteren birçok firma, yoğun bir şekilde yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Yıkımlarda kat eksiltme yönteminin ve mini makine kullanımının arttığı görülüyor .Teta hafriyat olarak bu talebi tam anlamıyla karşılamak,siz değerli müşterilerimize kesintisiz hizmet vermek amacıyla İnşaat sektörünün vazgeçilmezi olan hafriyat ve yıkım işlerinin hızlı ve komplike bir şekilde yapılması için makine parkını, çağımıza uygun olarak yeni ve son model makinelerle geliştirmiş ekseriyetinde hizmet ağını sadece İstanbul içinde değil, çevre illere kadar yayarak hizmet etmeye devam etmiştir.


Ürün ve Hizmetler

7/24 Oto kurtarıcı ve çekici olarak İstanbul`da Ataşehir, Ağva, Şile, Beykoz, Çekmeköy, Kartal, Kadıköy, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Polonezköy, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar semtlerinde hizmet vermekteyiz.

Sosyal Medya Etiketler: Oto çekici, oto kurtarma, araba çekici, çekici, kurtarıcı, araç kurtarma, oto kurtarıcı, araba çekme, anadolu yakası yol yardım, araç çekici, araç çekici fiyatları, araba kurtarma, oto çekme, acil oto çekici, ataşehir oto çekici, maltepe oto kurtarıcı, iş makinası taşıma, oto kurtarma fiyatları, istanbul oto çekici, istanbul oto kurtarıcı, maltepe oto çekici, araba kurtarıcı, araç çekici hizmeti, kazalı hasarlı araç çekici

#araba çekici #çekici, kurtarıcı #araç kurtarma #oto kurtarıcı #araba çekme,


Benzer Firmalar