Erçin Tur


Hadzijamakova 55 / Saraybosna

Telefon1: +38765363534

Telefon2:

Fax: 033363534

Web: www.ercintur.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Haziran 2015’te Bosna Hersek’te kurulan Erçin Tur, turizm ve seyahat acentası olarak yurt içi ve balkanlarda hizmet vermektedir. Henüz genç bir firma olan Erçin Tur dinamik ekibi, profesyonel çalışma anlayışı, uygun fiyatları ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı çalışma biçimi ile Saraybosna ve Türkiye’de hizmet vermeye son hız devam etmektedir.
Yurt içi ve yurt dışında düzenlediğimiz İslami turlar, kültürel turlar, dinlence ve eğlence turlarında mümkün olduğu kadar helal sertifikalı veya bu konuda güvendiğimiz iş ortakları ile çalışarak siz değerli müşterilerimizin bütün turlarda gönül rahatlığı ile İslami şartlara uygun seyahat edebilmenizi taahhüt etmekteyiz. Ayrıca turlarımız sadece siz, aileniz veya kendi grubunuza hizmet vermek adına özel olarak tertip edilip saygılı ve profesyonel lisanslı rehberler eşliğinde seyahatinizi bir aile ortamında gerçekleştirmeniz sağlanmaktadır.
Uygun fiyat ve müşteri memnuniyeti garantisi altında sizleri de Yurt İçi Turlar, Günübirlik turlar, İslami turlar, Bosna Hersek turu, Balkan turu, Makedonya-Kosova turu ve isteğiniz üzere tertip edilebilecek olan özel turlarımızda ağırlamaktan memnuniyet duyarız.


Ürün ve Hizmetler

bosna hersek turu, saraybosna turu, balkan turu, vizesiz turlar, yurtiçi turlar, yurtdışı turlar, islami turlar, günübirlik turlar

#bosna hersek turu #vizesiz turlar #balkan turu #islami turlar #saraybosna turu


Benzer Firmalar