Gonenc Emlak Blog


Tepe Mah.61 Sokak No:20 Marmaris-Mugla

Telefon1: 0252 413 30 89 - 413 30 90

Telefon2: 0532 312 01 16

Fax: 0252 413 30 89

Web: www.gonencemlakblog.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:01.01.1994
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gayrimenkul sektörü 20 yıl içinde önemli değişim geçirdi. Teknolojik gelişmeler doğrudan ticari hayatı etkiliyor ve etkilemeye devam edecek. Alıcı ve satıcı buluşmasını temin ederek satış veya kiralama ile sonuçlanan pazarlama çalışması hizmeti veren emlak danışmanlığı da bu değişimden payını aldı.
Geleneksel yöntemler yerini modern iletişim sistemi, emlak marketing, stratejik planlama gibi tekniklere bıraktı. Aradığınız gayrimenkul için sokaklarda gezerek aramak bitti. Akıllı telefonlardan evinde, iş yerinde, yolculukta, herhangi uygun zamanda binlerce ilanı, video, resim görsel gücü ile takip etmek mümkün. Mugla Marmaris Emlak sektöründe 22 yılı aşan süredir hizmet veriyoruz. Profesyonel hizmet almak için, doğru adrese ulaştığınızda mutlaka olumlu sonuç elde edilir.
Mobil uyumlu sitelere sahip danışmanlık firmalara özellikle, potansiyel müşterilerine ulaşmada özen gösteriyorlar. 01.01.1994 yılında Marmariste kurulan Gonenc Emlak Ltd.Şti. web sitelerini mobil uyumlu olarak optimize etmektedir. Nitekim; Türkçe ve İngilizce siteleri yanı sıra bloglara da önem verildiğini görüyoruz. İnteraktif özelliğinden dolayı etkisi nedeniyle tercih ediliyor.
Şirketimize ait http://www.gonencemlakblog.com gayrimenkul sektörüne ilişkin tartışma, yorum, analiz, video, haber içeren bilgileri sunmaktadır. Sitemizde dikkat çeken ilan ile ilgili detaylı daha çok bilgiye ulaşmanız sağlandığı için yararına inanıyoruz. Danışmak kazandırır. Bilgi, birikim, deneyim bileşkesi sektördeki yerimizi belirler. Pusulanız doğru bilgi olsun.


Ürün ve Hizmetler


#emlak #gonenc #blog # #


Benzer Firmalar