MAYTEK EPOKSİ


GÜNEY MAHALLESI TUGRUL CADDESI PETROLCULER IS HANI KAT 4/82

Telefon1: 0553 124 38 26

Telefon2: 0553 124 38 26

Fax:

Web: www.maytekepoksi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:18 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 2001 senesinden itibaren yapan BASF-YKS HUNTSMAN DURATEK PPG SİKA firmalarının uzman uygulayıcı bayisidir. Görevimiz uzmanlığı ile ilgili Dünyada ki gelişmeleri takip ederek kendini güncel tutmak, yapmış olduğu uygulamalarda farklılıklar yaratmak, standartları yükseltmek, başarıları ve çalışanların memnun kalmasının da getirdiği güçle sektörde örnek bir firma olmak. ileriye bakış : Avrupa birliği standartlarında en son teknoloji ile çevresinde saygın, Yüksek ürün kalitemiz , hizmet anlayışımız, iş ahlakımız, çevreye duyarlılığımız , çalışanlarımızla olan ilişkilerimiz ve bizi biz yapan değerlerimizi sürdürmektir.

Endüstriyel zemin kaplama, epoksi zemin kaplama, poliüretan zemin kaplama, spor alanları ve dekoratif zemin kaplama hizmetlerinin yanı sıra; su izolasyonu alanlarında da hizmet veren Maytek Epoksi, geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Epoksi (metalik ve dekoratif), poliüretan zemin kaplama malzeme çeşitliliği sayesinde her zevke ve bütçeye hitap eden Maytek Epoksi; kaliteli ürün ve hizmeti en uygun fiyatlarla sunmaktadır. Alanında uzman, tecrübe sahibi ve güler yüzlü personeli ile temiz, dikkatli ve özenli çalışmayı ilke edinmiştir.Maytek Epoksi’nin tüm projeleri, uzman kadrosu tarafından planlanıyor, denetleniyor ve tecrübeli uygulama ekiplerinin çalışmaları sonucunda teslim ediliyor.

HİZMETLERİMİZ UYGULAMA ÇEŞİTLERİMİZ:

SELF LEVİNG EPOKSİ KAPLAMA
MULTİ LAYER EPOKSİ KAPLAMA
POLİÜRETAN KAPLAMA
EPOKSİ BOYA
EPOKSİ KAPLAMA
PORTAKAL DESENLİ EPOKSİ KAPLAMA
MORTAR KAPLAMA
GRANİT EPOKSİ KAPLAMA
LABİNASYONLU EPOKSİ KAPLAMA
AKRİLİK BOYA KAPLAMA
TAMİR ONARIM BAKIM
DERZ AÇMA.KESME,DOLGUSU
E.P.D.M KAUÇUK KAPLAMA
TENİS KORD


Ürün ve Hizmetler

HİZMETLERİMİZ UYGULAMA ÇEŞİTLERİMİZ:SELF LEVİNG EPOKSİ KAPLAMAMULTİ LAYER EPOKSİ KAPLAMAPOLİÜRETAN KAPLAMAEPOKSİ BOYAEPOKSİ KAPLAMAPORTAKAL DESENLİ EPOKSİ KAPLAMAMORTAR KAPLAMAGRANİT EPOKSİ KAPLAMALABİNASYONLU EPOKSİ KAPLAMAAKRİLİK BOYA KAPLAMATAMİR ONARIM BAKIMDERZ AÇMA.KESME, DOLGUSUE.P.D.M KAUÇUK KAPLAMATENİS KORD

#EPOKSİ #kocaeli epoksi firmaları #istanbul epoksi firmaları #Epoksi zemin kaplama #epoxy boya


Benzer Firmalar