Anasayfa » Söve » İnşaat sanayi » ANKARA Söve » BAŞKENT SÖVE ISI VE YALITIM İNŞ. SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

BAŞKENT SÖVE ISI VE YALITIM İNŞ. SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


Karacaöğren Demirciler Sanayi Sitesi

Telefon1: 0312 528 25 20

Telefon2:

Fax: 0312 528 25 20

Web: www.baskentsove.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 2009 yılında Ankara da söve ve dekoratif dış cephe kaplama sistemleri üretimi ile sektöre giriş yapmış olup, 900 m’ kapalı alan üretim tesisi ile Ankara Pursaklar ilçesinde hizmet vermektedir.
Bugüne kadar uzmanlaşmış kadromuz ile işimizin en mükemmelli olmak için müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak ürünlerimizi ve kendimizi sürekli geliştirmekteyiz. Müşteri odaklı hizmet anlayışımızla yapılarda dış cephe estetiğini güzelleştirmek ile birlikte ısı yalıtımı sağlayarak ülke ekonomisine faydalı olmanın gururunu taşıyoruz. Teknik kadromuz dış cephe kaplama, söve kalıp üretimi ve dekorasyon hizmetini projelendirme aşamasında getirdiği çözümler sayesinde bugüne kadar birçok projeyi başarıyla tamamlamıştır.
Yüksek kalite standartları ile ürettiğimiz ; Yalı, ahşap baskılı fugalar, söveler, tac modelleri, kat silmeleri, köşeler ve köşe taşları, sütunlar, dekoratif ürünler ve isteğe bağlı özel tasarım modelleri ile firmamız siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vermekten gurur duyar.


Ürün ve Hizmetler

Yalı, ahşap baskılı fugalar, söveler, tac modelleri, kat silmeleri, köşeler ve köşe taşları, sütunlar, dekoratif ürünler

#söve, fuga #mantolama, ısı yalıtım #dış çephe uygulama #yalı, ahşap baskılı fugalar #tac modelleri, kat silmeleri


Benzer Firmalar