Livadi Grup


alacamescid Mh.İnönü Cd.Hüzmen Plaza No:29/232 Osmangazi/BURSA

Telefon1: 0224 999 6680

Telefon2: 05334806084

Fax: 0224 999 6681

Web: www.livadigrup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2016
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Genç ve Dinamik Kadro
Reklam alanında Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri inceleyerek analiz eden Türkiye’nin lider firmaları arasında yer bulan. Sektöre yön veren birçok profesyonelin günlük olarak takip ettiği Livadi Grup, güncel yeni ve bu alandaki en başarılı reklam analizlerine yer vermektedir.

2016 Şubat’ından bu yana Livadi Grup; Sosyal Medya ile Dijital Pazarlama konularında da yelpazesini genişletmiş ve Türkiye’de dijitalin kalbinin attığı yer haline gelmiştir. Livadi Grup özellikle yatırım&girişim ekosistemiyle ilgili özel haberleri ve gelişmeleri takip ederek Türkiye’deki diğer reklamcılardan bir adım önde olmayı başarmıştır.

Livadi Grup Reklam, çeşitli mal, ürün ve hizmetlerin hedef kitlelere ve tüketicilere ulaştırmada, bu işin ana unsurları; mal ürün ya da hizmetlerin tanıtımı yapılırken geniş hedef kitlelere ve tüketicilere hitap eden görsel yapıyı en iyi şekilde sunmaktadır. Gelişen ürün, hizmet ve teknolojik etkenleri yakından takip eden firmamız, reklam sektöründe bir çok kurum ve kuruluşların reklam alanında çözüm ortağı olmuştur.

Doğru analiz
Sıradışı tasarımlar
Bizimle çalışan tüm markaların ürünleri ve kurumsal görselleri, lider üreticiler tarafından yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretilmektedir.
Ürünlerimizin çevre ve insan sağlığına dost olmasına özen gösterip, gelişen dünya standartlarına uygun olmasına özen gösteriyoruz.
Beklenti ve önerilerinizi bizimle paylaşmanız size daha iyi hizmet verebilmemize ve sürekli olarak hizmet kalitemizi arttırmaya yardımcı olacaktır.


Ürün ve Hizmetler

tabela, totem, araç giydirme, dış cephe kaplama, vinil tabela, kutu harf, plon totem, ışıklı tabela, kompozit tabela

#Işıklı Kutu Harf #Totem #Araç Giydirme #Dış Cephe Kplama #Kompozit Tabela


Benzer Firmalar