Anasayfa » Seyahat ve turizm acenteleri » Turizm » MUĞLA Seyahat ve turizm acenteleri » Transfer TR Vip Havalimanı Transfer Hizmetleri

Transfer TR Vip Havalimanı Transfer Hizmetleri


Kumbahçe mahallesi Atatürk cad. No:68/A

Telefon1: 05422370524

Telefon2:

Fax: 05422370524

Web: www.transfertr.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Özel transfer araçları ulaşımı daha kolay kılıyor. Hava yolu ile ulaşım sağlayanlar için yorucu bir yolculuk sonrasında gidilecek noktaya doğrudan ulaşım sağlamak gerekmektedir. Bu gereklilik doğrultusunda doğru bir özel transfer firması tercih edilmelidir. Uygun fiyat, zamanında hizmet, güvenli ve konforlu araçlar ile her şey daha kolay olmaktadır. Bunun için Transfer TR hizmetlerinde her zaman için beklentileri karşılamaktadır. Özellikle de farklı müşteri profillerini göz önünde bulunduran bir hizmet anlayışına sahiptir. Firma sahipleri, belirli organizasyon ekibi, tatil için gelen aileler, turistler, kalabalık gruplar ve herkes için özel transfer hizmetimizi uygun araç seçeneklerimiz ile sağlıyoruz.

Araçlarımız için teknik, güvenlik, temizlik konfor bakımları düzenli olarak gerçekleştirilmektedir. Hasarlı,
eski, sorunlu yada iç dizaynı rahat olmayan bir aracı asla müşterilerimiz için sunmayız. Vip havalimanı transfer hizmetimizde müşterilerimizin site üzerinde transfer hizmet detaylarını girmesi yeterli olacaktır. Bu detaylar doğrultusunda hizmetimizi çeşitli havalimanı noktalarıyla sağlamaktayız. Bunlar; Bodrum havalimanı, Dalaman havalimanı, Antalya havalimanı, Alanya havalimanı, İstanbul Atatürk havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen havalimanı olarak sıralandırılabilir.


Müşterilerimizin en çok üzerinde durduğu konulardan birisi de fiyatlardır. Özellikle kalabalık gruplar için sağlanan fiyatlarımızın son derece ekonomik ve uygun fiyatlar olduğundan emin olabilirsiniz. Sistem üzerinde de araç modellerine, gidilecek yön ve mesafe doğrultusunda görüntüleyebileceğiniz fiyatlar, havalimanı transfer firmaları arasında en uygun fiyatlardır diyebiliriz.


Ürün ve Hizmetler

Son model vip araçlar ile Bodrum havalimanı başta olmak üzere, Dalaman, Antalya, Alanya, İzmir, istanbul ve Ankara bölgelerinde havalimanı transfer hizmeti sunmaktayız. müşteri memnuniyeti öncelikli hedefimiz ve bu doğrultuda her geçen gün kendimizi ve ekibizi sürekli geliştiriyoruz.

#Bodrum transfer #Dalaman transfer #Havalimanı transfer #İzmir transfer #Antalya transfer


Benzer Firmalar