Erdem Halı Yıkama


Cumhuriyet Mahallesi Kula Sokak No:25 Bahçelievler İstanbul

Telefon1: 0 539 422 14 27

Telefon2: 0 531 947 07 16

Fax: 0 531 947 07 16

Web: www.haliyikamaistanbul.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Halı Yıkama

Halı yıkama İstanbul genelinde verilen bir hizmetimiz olup siz değerli müşterilerimizin her zaman yanında olduğumuzu bir borç bilmekteyiz. İstanbul halı yıkama fabrikaları arasında her geçen gün yaptığı başarılı çalışmalarıyla taktir toplayan Erdem Halı Yıkama sürekli kendini geliştiren ve teknolojik takiple halı yıkama makine parkurunu günden güne büyütmenin mutluluğunu yaşamaktadır. Yeniliklere her daim açık olan halı yıkama fabrikamız ücretsiz ve yaygın servis ağıyla siz halkımızın hizmetindedir. Halı yıkama sistemlerinde her geçen gün yeni bir yöntem ve yeni bir taktikle halılarınız ilk günkü gibi tertemiz ve ışıltılı haliyle yeniden size mutluluğu tattıracak bir temizlik sağlamaktadır. İstanbul gibi metropol bir şehirde ve her geçen gün artan nüfus yoğunluğunu da göz önünde bulundurursak ister istemez halı yıkama sektöründe de artan rağbet karşısında yeni firmalar kurulmaktadır.

Halı yıkama hizmetleri fabrika ortamında yapılmaktan önce herkes kendi halılarını bildik yöntemlerle ya balkonlarda, ya da beton yapılı yerlerde elle yıkamaktaydılar. Elle ve yerde yıkanan halılar istenilen temizliği vermemekte ve aynı zamanda yerden alınan mikrop ya da bakteri tarzı organizmalarla daha da sağlıksız bir şekle dönüşmekteydi. Daha doğrusu nerdeyse yıkanmamış olsaydı daha temiz kalacaktı denilebilir.

Halı temizliği hem kendi sağlığımız için hem de halının uzun ömürlü olması için düzenli bir şekilde yapılması gerekir. En az altı ayda bir ya da yılda üç defa halılarımız düzenli bir şekilde temizlenmeli ya da bir halı yıkama fabrikasında yıkanmalıdır. Bu şekilde hem kendi sağlığımızı korumuş hem de halımızın ömrünü uzatmış oluruz.


Ürün ve Hizmetler

Halı Yıkama Hizmetleri

halı temizliğiEn iyi halı yıkama fabrikası bulmak için bir çok halı yıkama fabrikaları ile irtibata geçip iyi bir araştırma yapmak yada en azından referansı güçlü bir halı yıkama firmasına halılarınızı yıkatmanız gerekir. İyi bir halı yıkama fabrikası İstanbul genelinde bulmak için ilk önce komşuların yıkattığı fabrikalar olabilir ya da sizin daha önce yıkattığınız bir yer olabilir. Ama en güzeli halı yıkama firmasına halılarınızı teslim ederken halılarınızı almaya gelen firma yetkilerinin size güven vermesi çok önemli. Gelen ekip işinde uzman mı? Halıları evinizden alırken nasıl bir yöntemle alıyor ve rulo haline getirirken dikkatlice rulo yapıyor mu? Bu gibi birkaç dikkat çekici nokta sizin o firmaya olan güveninizi perçinleyecek ya da tam tersi o firmaya halılarınızı teslim etmeyeceğiniz anlamına gelir.

Halı yıkama sisteminde halılar fabrikaya gelmeden önce bizim uzman ekiplerimiz tarafından adrese ücretsiz servislerimizle gelinir, burada halılarınız güzel bir şekilde poşetlenir, her alınan halılarınız için bir barkod numarası iliştirilir ve halılarınızın size ne zaman ve nasıl teslim edileceği bildirilir. Buradan sonraki aşama ise Erdem Halı yıkama Fabrikası’na gelen halıların uygulanacağı işlemdir. Halılarınız halı yıkama için hazırlanırken ilk önce üzerindeki kaba kir ve tüylerden arındırılır. Hav alma makinaları ile iyice temizlenip tozu alındıktan sonra bekleme havuzlarında bir müddet bekletilir. Havuzda bekletilirken üzerine kir yumuşatıcı ilaçlar takviye edilir. Bunun amacı yıkama öncesi halıda bulunan katı ve taşlaşmış kirlerin yumuşamasını sağlamak ve yıkama sırasında bu tür kirlerin rahatça çıkmasını sağlamak içindir.

Bekleme havuzunda bekleyen halı bir müddet bekledikten sonra yıkama için tam otomatik halı yıkama makine parkuruna getirilir. Burada bizim kullanmış olduğumuz son teknoloji ürünü halı yıkama makinaları ile halılarınız yıkanmaya başlar. Yıkama sırasında el değmeden yıkanacak olan halılarınızın üzerine yine en güvenilir halı yıkama şampuanları ve yumuşatıcılar kullanılır. Halı yıkama işleminden sonra sıradaki işlem sıkma işlemidir. Halı sıkama makinalarımız son sistem olup sıkma sırasında halılarınıza kesinlikle zarar vermemektedir. Hatta kenarındaki overloklara bile zarar vermez. Sıkma sırasında halılarınızdaki ıslaklık yüzde doksan oranında kaybolur. Yıkanan halıların suyu sıkıldıktan sonraki işlem ise özel olarak hazırlanmış kurutma odalarına alınmasıdır. Kurutma odalarımız yaz kış halı kurutmaya müsait olmakla birlikte içerisine zerre kadar toz ve benzeri materyallerin girmeyeceği şeklinde dizayn edilmiştir. Yılan her günü halı yıkama kapasitemiz mevcuttur. Bazı İstanbul halı yıkama fabrikaları gibi halıları yıkadıktan sonra rast gele yerlere sermiyoruz. İstanbul gibi bir şehirde bir çok merdiven altı tabir edilen halı yıkama yerleri yıkanan halıları sokak ortasına, boş araziye ya da bu tür yerlere sererek kurutmaktadır. Bu şekilde yıkanan ya da kurutula halılar sağlıksız ve hijyenden y

#halı yıkama, halı yıkama istanbul #istanbul halı yıkama fabrikaları #istanbul halı yıkama fiyatları #bahçelievler halı yıkama #bağcılar halı yıkama


Benzer Firmalar