Elka Seo


DR. FAİK MUHİTTİN ADAM CADDESİ NO:28 B-8 KEMERALTI - İZMİR

Telefon1: 0232 484 59 75

Telefon2:

Fax: 0232 489 09 25

Web: www.elkaseo.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Elka, 1999 yılında yaratıcı ve gelişime her zaman açık bir ekibin bir araya gelmesi reklam sektörüne yeni bir soluk getirmiştir.

Kurulduğu ilk günden itibaren müşterilerin pazarda birden çok ürünle karşılaştıklarında hangi ürünü tercih edeceklerini analiz eden firmamız kendini sürekli geliştirerek sektördeki öncü firmalardan biri olmuştur.

Kuruluşunun ilk yıllarında tasarım ve bayrak imalatı konusunda hizmet veren firmamız, müşterilerimizden gelen istekler üzerine hizmet yelpazesini büyütmüştür ve büyütmeye devam edecektir.

2006 yılında web projelerini ürün yelpazesine ekleyen firmamız zamanla e-ticaret sitesi üzerine uzmanlaşmıştır.

2012 yılından itibaren SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) hizmetine başlayan firmamız konusunda tecrübeli takım arkadaşları organik olarak firmanızı Google’de üst sıralara çıkarmanın keyfini sürmektedir.


Ürün ve Hizmetler

seo, web tasarım, sosyal medya ajansı, arama motoru, seo uzmanı, web sitesi, seo analiz, seo nedir, medya takip, web tasarımı, web tasarım ajansı, kurumsal seo, web sitesi tasarımı, yerel seo, local seo, izmir seo, seo izmir, google seo, eticaret, e ticaret

#yerel seo, seo #web tasarım izmir, web tasarım #izmir web tasarım, seo izmir #izmir seo, seo analiz #eticaret, arama motoru optimizasyonu


Benzer Firmalar