Anasayfa » Matbaalar » Basın ve Medya » » Ceptematbaa.com

Ceptematbaa.com


Litros Yolu 2. Matbaacılar sitesi

Telefon1: 5546688001

Telefon2:

Fax: 02125152121

Web: https://ceptematbaa.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2016
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Dünyanın en gelişmiş baskı teknolojileri ile üretilmiş kaliteli ürünler istemez misiniz? Kurumsal kimliğinizi en iyi biçimde yansıtan şık tasarımların, kaliteli kağıtlar üzerine basılmasını ve dilediğiniz her tasarımı kolayca sipariş edebilmek isterseniz, ceptematbaa.com sizin adresiniz.
Kartvizit, broşür, insert, el ilanı, katalog, davetiye, magnet, sticker, oto paspası gibi baskılı ürünlerinizi bizden kolayca sipariş edebilirsiniz. Üstelik tasarım hiç sorun değil. Yerinizden kalkmadan, sistem üzerinden tasarımınızı yükleyip siparişinizi verebilirsiniz.
Ceptematbaa.com açılışa özel fiyatlarla hizmetinizde. Hemen her ürünümüzde akıl almaz fiyatlarımızla siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz. %50’ye varan indirimlerimizden faydalanmak için hemen siz de www.ceptematbaa.com adresiniz ziyaret edin, dilediğiniz kadar ürüne %50’ye varan indirimlerle sahip olun.
Ceptematbaa.com yeni nesil baskı teknolojilerini en uygun fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca kullandığımız materyal de sınıfının en kaliteli ürünleridir. Gerek kullandığımız baskı ortamlarının kalitesi, gerek mürekkep kalitemiz ve baskı teknolojimizle sizlere en kaliteli çıktıyı sağlamak için çalışıyoruz.
Makine parkurumuz oldukça yüksek kapasiteli olup, onlarca işi aynı anda alıp, zamanında teslim edebilme kapasitemiz mevcuttur.
Türkiye’nin En Ekonomik Online Matbaası olarak, hizmetlerimizde sınır tanımıyoruz. Olabilecek en uygun fiyatlarla en yüksek kaliteyi sizlerle buluşturmak için çalışıyoruz. Ayrıca sizlere daha uygun koşullar sağlamak maksadıyla, dilerseniz kredi kartınız ile yapacağınız alışverişler için 9 aya kadar taksit uygulayabiliyor, 150TL ve üzerinde siparişlerinizden kargo bedava. Sizlere her zaman en hızlı müşteri hizmetleri servisini sunuyoruz. Sitemizde yer alan canlı destek hattı üzerinden bize dilediğiniz zaman yazabilirsiniz. Online olduğu saatlerde anında cevap alacağınız sorularınız, offline saatlerde ise olabildiğince hızlı bir şekilde yanıtlanacaktır.
Ceptematbaa.com olarak işin niteliklerine zarar vermeden, kalite standartlarını düşürmeden olabilecek en hızlı çıkarmaya çalışıyoruz. Elbette matbaa işlerinde biz ne kadar hızlı olursak olalım, makinelerin bir baskı kapasitesi olduğu için limitlerimiz makinelerin baskı kapasitesi ile sınırlı olacaktır. Ancak, gerek işlemin kabulü ve makineye iletilmesi süreci, gerekse paketleme ve gönderim süreci bakımından sektörün en hızlı süreçlerinden birisine şahit olacağınızı garanti ediyoruz. Ayrıca makine parkurumuzda bulunduğu teknoloji seviyesi itibariyle hayli yüksek hızda baskı alabilmektedir.
Verdiğiniz işin niteliğine ve niceliğine göre teslim süreleri değişmektedir. Bu konuda bilgi ürün açıklama sayfalarında yer almakla birlikte dilerseniz müşteri destek hattımızdan da konuyla ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Ceptematbaa.com bankacılık sektörünün kabul ettiği ölçekte, yüksek standartlarda güvenlik tedbirlerine sahiptir. Sitemizde kurulu olan güvenlik mekanizması, yeterin de üzerinde güvenlik sağlamaktadır. Kull


Ürün ve Hizmetler

matbaa, online matbaa, kartvizit, broşür, el ilanı, magnet, sticker, katalog, dergi, branda, antetli kağıt, zarf, market insert, ramazan imsakiyesi, düğün davetiyesi, afiş, kağıt oto paspas

#online matbaa #kartvizit, broşür #el ilanı, magnet #sticker, katalog #matbaa, dergi


Benzer Firmalar