Anasayfa » Medikal » Sağlık hizmetleri » İSTANBUL Medikal » Kiva Medikal Mühendislik Hizmetleri

Kiva Medikal Mühendislik Hizmetleri


Muhulusoy Sk. Mavisu Residance

Telefon1: 905333665690

Telefon2:

Fax:

Web: kivamedikal.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:69 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kiva Medikal;Ultrasonografi,C-Kollu röntgen,mamografi,dijital ve analog görüntüleme sistemleri ve daha birçok medikal cihaz teknolojileri pazarında yaratıcı,yenilikçi, avantajlı ve farklı çözümler sunar. Sağlıklı ve yararlı teknoloji yaratır.

Bünyesinde barındırığı medikalcihazkirala.com ile Türkiye`de ilk defa medikal cihaz kiralama yönteminin temelini oluşturan Kiva Medikal,Türkiye`de medikal cihaz kiralama firmaları arasında ilk sıralarda yer almaktadır.Kiralama yapan müşterilerine kolay ödeme imkanı,ücretsiz nakliye ve aplikasyon desteği,bütün parçalar dahil olmak üzere bakım-onarım hizmeti ve ücretsiz yazılım güncelleme hizmetleri sunmaktadır.Blog sayfamızda;hastalar ve sağlık çalışanları için yararlı bilgiler de paylaşılmaktadır.

Başarının tesadüflere değil,stratejilere bağlı olduğuna inanan Kiva Medikal;doğru zamanda,doğru yerde ve doğru markayla yüksek kar amacı gütmeyen pazara girme stratejisiyle,sağlık teknolojilerine ait farklı ve kaliteli ürünleri müşterileriyle paylaşmaktadır.Stratejisinin odağı,doğru ürün ve doğru marka olduğuna inanan Kiva Medikal,medikal cihaz teknolojilerinin öncülerinden biridir ve öncülerinden biri olmaya devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler


#medikal cihaz #kiralık röntgen #satılık röntgen #satılık anjio #satılık ultrason


Benzer Firmalar