Caka Workshop


İsmet Kaptan Mahallesi, 1371 Sokak, Kasman İş Merkezi, No:2 Kat: 2/204 P.K. 35210 Pasaport

Telefon1: 02324844858

Telefon2: 02324844858

Fax: 2324844858

Web: www.cakaworkshop.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

12 yıllık bilgi ve birikime sahip, bugüne kadar birçok sektörde markaya hizmet vermiş ve vermeye devam eden, sürekli gelişen,  yenilenen ve geleceğin pazarlamasında etkin kalmayı hedefleyen butik bir REKLAM AJANSIYIZ.

Görsel ve Kurumsal Kimlik Tasarımları, Yaratıcı Fikir, Markalaştırma, Medya Planlama, Metin Yazarlığı, Web Tasarım, Reklam Fotoğrafı v.b. reklamcılık faaliyetlerinin bütünü ile hizmet veririz.

Görsel ve Kurumsal Kimlik Tasarımı:

Marka kimliğine uygun tasarımlar, sürekli değişen pazarlama esasları, kamuoyu beğenileri ve beklentileri üzerinde durularak, gereksinimlere ve tercihlere göre uzman yaratıcı ekibimiz sayesinde sürekli geliştirilerek, görsel medya da yer almak üzere konumlandırlır. (kurumsal kimlik, broşür, katalog, insert, föy, el ilanı, gazete ve dergi ilanı, takvim, sürekli form, bayrak, pano, ışıklı tabela, plaket, promosyon ürünleri, menü, davetiye, etiket, ambalaj, afiş, bilboard, stand, web tasarımı ve buraya yazamadığımız daha bir çok görsel materyal tasarımı).

Fotoğraf:

“Doğru anlatım için bazen küçük bir kare yeterlidir...”

Caka Workshop fotoğraf ile ilgili tanıtım hizmetlerini müşterilerine bir arada sunar yönlendirmeler yapar ve bu konuda profesyonel olarak hizmet verir.

Web Tasarımı:

İnternet günümüzde ileitşimin en etkili mecralarından biri haline gelmiş bulunmaktadır.

Üreticiler ve tüketiciler satın alacağı ürün ve hizmet hakkındaki temel bilgiyi öncelikle internet üzerinden almaya başlamıştır, hatta alım ve satımlar bile internet siteleri üzerinden yapılmaktadır.

İşletmeler internet sitelerinde kendilerini ne kadar iyi anlatabiliyorlar ise tüketiciyle arasındaki bağ o kadar güçlenmektedir. ve artık internet siteleri tercih sebebi olmada büyük rol oynamaktadır.

Bizim işimiz internet üzerinde işletmelerin kendilerini daha iyi şekilde anlatabilmelerine yardımcı olmak ve bu sayede ürün ve hizmetlerinin talep edilmesi için, marka kimliğine en uygun web sitesi tasarım ve yazılım hizmetini geliştirmektir.

Metin Yazarlığı:

“Markanız arkanızdan konuşmasın...”

Markanızın görüntüsünü nasıl bize emanet ettiyseniz, bırakın aynı şekilde dile gelsin.

Anlatılmak istenilen fikrin sözcüklere dönüşmesi görüntünüz kadar önemlidir.

“Üzerinize ne giyerseniz giyin anlaşılamıyorsanız, ifade edemiyorsanız varlığınızla etki yaratamazsınız !”

Medya Planlama ve Satın Alma:

Reklamcının mesajını hedeflediği kişilere ulaştırmak üzere medyanın ne şekilde kullanılması gerektiğinin belirlenme sürecidir.

Bu süreç bir plan üzerine toplanmıştır ve bu plana Medya Planı denir. Her reklamın ulaşmak isteyeceği bir “hedef kitle” vardır, bizim görevimiz medyanın farklı planlarını bir araya getirerek reklam mesajının hedef kitleye en doğru ve en etkin şekilde ulaşmasını sağlamaktır.

Caka Workshop işletmelerin hedef kitleleriyle olan iletişimini en etkin nasıl kurmalıdır sorusu üzerinden yola çıkarak, medya ve gündem araştırmalarını yapar. analizlerini ve değerlendirmelerini tamamladıkta


Ürün ve Hizmetler

reklam ajansı, iletişim ajansı, katalog tasarımı, ambalaj tasarımı, kurumsal kimlik tasarımı, fotoğraf çekimi, metin yazarlığı, reklamcılık, medya planlama, medya satınalma, görsel kimlik tasarımı,

#ambalaj tasarımı, reklam ajansı #kurumsal kimlik tasarımı #görsel kimlik tasarımı #logo tasarımı #marka danışmanlığı


Benzer Firmalar