BODRUM MY RENT A CAR


Yokuşbaşı mah. Emin anter Bulv. 49/B

Telefon1: 0 252 313 66 69

Telefon2: 0 532 607 03 70

Fax:

Web: www.bodrummyrentacar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bodrum Rent A Car



Bodrum rent a car olarak araç kiralama hizmetini havaalanı merkez, gümbet, bitez, yahşi, ortakent, turgutreis, yalıkavak gümüşlük, gündoğan, türkbükü, torba, güvercinlik, yalıçiftlik, bardakçı, içmeler ve güllük’te sizlere vermekten mutluluk duyuyoruz. Yarımadanın her noktasında genişletilmiş kaskolu kiralık araçlar’ımızı, dilediğiniz saatte istediğiniz adrese teslim edebilir akabinde dilediğiniz yerden, Milas, Muğla, Fethiye, Çeşme, Marmaris, Datça, Akyaka ve Dalaman, İzmir, Milas Bodrum Havalimanı’na bodrum rent a car olarak arabanızı havalimanlarından teslim alabiliriz.

Bodrum Araç Kiralama

Bodrum Rent A Car firmamız rekabetçi ekonomik fiyatlarla ve güler yüzlü bir şekilde idame ettiriyoruz.Bodrum Rent a Car havalimanı araç kiralama hizmeti almanız durumunda genelde bodrum havalimanına geldiğinizde nakit veya mobil pos hizmetimiz ile kredi kartı kullanarak yapabilirsiniz, dilerseniz gelmeden önce mail order veya banka havalesi yolu ile de ödemenizi yapabilirsiniz, tamamen ödeme konusu sizin seçiminize kalmış durumda…Siz rent a car hizmetini Bodrum rent a car dan almak isteyin geri kalan teferruatları firmamız personelleri sizler için kısa zamanda halledecektir.Bodrum rent a car araç kiralama firmalarından farklılıkları:Bodrumun tüm şehirlerinde hizmet. En zengin ve yeni araç filosu-%100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı-%100 çözüm odaklı yaklaşım-%100 uygun fiyat garantisi-%100 güvenlik-%100 garantili hizmet- Bodrumun yerli firması-Her bütçeye uygun ucuz geniş ve yeni araç filosu bodrum Havalimanı ve Otellere Teslim-7 gün 24 saat kesintisi hizmet..Bodrum Rent A Car Profesyonel hizmet ilkesiyle hareket eder, size en uygun çözümleri üretir, Risklerinizi ortadan kaldırır, zaman tasarrufu sağlar. otomatik dizel manuel hatchback bluetooth’lu araç’larla, özel günlerinizde yanınızdadır.

Bodrum Havalimanı Araç Kiralama

Bodrum rent a car En önemlisi sizleri asla yarı yolda bırakmaz. Bodrum rent a car Bizi en uygun fiyatlarla karşılaştırabileceğinden eminiz. Bodrum rent a car / vip / ekonomik / otomatik / manuel / dizel / son model Tüm araçlarımız yeni veya otoyol geçişleri (hgs) mevcuttur. Bodrum rent a car Her şey, ücretsiz rezervasyon ve hızlı rezervasyon ile araç web sitesimizden bodrum rent a car hizmetimizden anında yararlanabilirsiniz.Bodrum rent a car sorunsuz, sıkıntısız ve güvenli araç kiralama hizmeti almak istiyorsanız Bodrum rent a car şirketlerinden ilk tercihiniz My Rent a Car Bodrum olmalıdır…Bize güvenin.İşlemlerinize Hızlı Çözüm -Bodrum rent a car hizmeti almak için Bodrum’a gelmeden önce yolculuk yapacak kişilerin aklında bulunan tüm soru işaretlerini ortadan kaldırmayı amaçlayan Bodrum rent a car hem online hem de telefon ile müşteri desteği veriyor. Araçlarımız hakkında daha fazla bilgi almak için, bodrum araç kiralama temsilcimizi 7/24 direk iletişim için gsm+whatsapp 905326070370 arayabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

bodrum rent a car ve son model araç kiralama hizmetleri sunmaktayız

#bodrum rent a car #bodrum araç kiralama #bodrum şöförlü araç kiralama #bodrum havalimanı araç kiralama #bodrum vip araç kiralama


Benzer Firmalar