Gaziantep Elektrikci


Gaziantep

Telefon1: 05465335609

Telefon2:

Fax:

Web: www.gaziantepelektrik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1960
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Gaziantep`in her yerine evlere, işyerlerine, otellere, hastaneler, hertürlü kurum kuruluşa profesyonel elektirkçilerimiz ile arıza ve tamir hizmetleri veriyoruz. Gece veya gündüz zaman hiç fark etmez elektriğiniz mi bozuldu? Acile elektrik tamirci arıyorsunuz? Çağrı merkezimizi aradığınız zaman Gaziantep`in her yerine 7/24 en kısa zamanda elektrik ustası gönderiyoruz sizin karanlıktan kurtarıyoruz. Tecrübeli elektrik ustaları ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sorunuzu en etkin ve hızlı bir biçimde çözüyoruz. Kısa devre, pano ve elektirik tesisatı, kablonun ve tesisatın su alması, kabloda hasar ve kopukluk, kablo temassızlığı, şartel atma veya yanma sorunları, elektrik sigortası arızaları, priz ve ampul arızaları, elektirik saati bozulmaları ve her türlü arıza, tamir, bakım, onarım işlemlemleriniz için en hesaplı fiyatla, çözüm sonrası ve kapıda ödeme kolaylığı ve seçenekleri ile hizmet vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

Hizmetlerimiz

Elektrik Ustası İle Verdiğimiz Hizmetlerimiz

Kablo temassızlığı ve kablo hasarı sorunları ve çözüm biziz11949857691296011514lightning_icon_benji_par_01.svg_.med_

Elektrik tesisatı içinde bulunan kabloların zamanla eskimesi ya da bükülmeler ile birlikte kırılması sonucu kablolarda bir grup temassızlıklar olabilir. Bu temassızlıklar elektrik akımının kablodan geçmesini önler. Bu durum teknik tamir hizmeti gerektirir. Ayrıca kimi zamanda kablonun hasar görmesinden dolayı bir takım sorunlar yaşanabilir. Önemez yangınlar veya ölümle sonuçlanabilir. Şirketimize bağlı bulunan gezici elektrik ustası ile 7/24 garantili ve ekonomik tamir hizmeti vermekteyiz.

#Gaziantep elektrikçi #gaziantep elektrik tamirat #gaziantep elektrik sorunları #gaziantep elektrik pano arızaları #gaziantep evden eve elektrik tamirat


Benzer Firmalar