Can-El Asansör


HASAN TÜTÜN MAH.ARİF AĞAOĞLU CAD.GÜNER APT.ALTI ADIYAMAN/BESNİ

Telefon1: 04163110475

Telefon2: 05359557520

Fax: 04163110475

Web: can-el-asansor.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



Can-El Asansör Yılların verdiği tecrübeyle sizlere kalite ve güven sunuyoruz.
Daima Yüksek Kalitede Üretim Yapmayı hedefleyen, Sürekli Gelişen Teknoloji ile Birlikte Yaşam Alanlarına Güven, Kalite ve Değer Katan Konforu Üretmeyi Kendine Amaç ve ülke Edinen Firmamız için; Müşteri Memnuniyetini Her Zaman Ön Planda Tutarak, Kalite Yönetim Sistemi Şartlarına Uymak Öncelikli Görevimizdir. ``Kaliteli Ürün ve Hizmet, Rastlantıların Değil, Yılların Verdiği Tecrübe ile Sistemli Çalışmaların Sonucudur. Can-El Asansör 2001 yılında kurulmuş ve şuan bölgesinde asansör montajı kurulumu bakımı ve revizyonu konusunda lider bir firmadır.Can-El Asansör sizlere sunacağı avantajlar şunlardır:Bakım servis elemanlarımızın günün her saatinde sizlere hizmet ,konusunda eğitim düzeyi yüksek çözüm odaklı ve sürekli gelişimi ilke edinmiş personel ,modernizasyon konusunda her türlü çözüm,şeffaf ve kolay sözleşmeler ve müşterilerimize memnun kalacakları en iyi çözümleri sunmaktır.

Can-El asansörün amacı müşterimizin giderek kentleşen bir dünyada, binalarda daha güvenli,daha rahat ve konforlu hareket etmelerini sağlamaktır.


Ürün ve Hizmetler

Adıyaman Asansör firma, Adıyaman Besni Asansör Firma, Asansör Firma, Adıyaman Can-El Asansör, Besni Can-El Asansör-Adıyamanda Asansör Firma, Büççenize Uygun Asansör Fiyatları

# # # # #


Benzer Firmalar