Anasayfa » Kozmetik Ambalaj » Ambalaj Sanayii » ANKARA Kozmetik Ambalaj » Mustela Şampuan, Çatlak, Güneş, Pişik Kremi, Bebek

Mustela Şampuan, Çatlak, Güneş, Pişik Kremi, Bebek


Ceyhun Atıf Kansu Caddesi No:137 Balgat-Ankara

Telefon1: 03124444996

Telefon2:

Fax: 03124733163

Web: www.mustelaurunleri.net/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mustela güneş kremi, güneşin doğadaki bütün canlılara olduğu gibi bize de sağladığı olumlu katkılarından yararlanırken aynı zamanda güneş ışınlarında bulunan ultraviole ışınlardan korunabilmek için bebeğinizin ve sizin ihtiyaç duyduğunuz korumayı sağlama yardımcı bir üründür. Güneşi hepimiz çok sevsek de aşırıya kaçmamalı ve Uv ışınların risklerinden kaçınmalıyız.

Mustela Şampuan

Mustela şampuanlar doğal kökenli içeriği sayesinde, korumaya yardımcı bileşenler içermektedir. Doğum sonrasında son derece nazik olan saçlı derinin temizlenmesine, sonrasında kolayca taranmasına yardımcı olur. İçeriğinde barındırdığı Avokado Perseose sayesinde bebeğinizin cilt bariyerini güçlendirmeyi desteklemektdir.

Mustela bebek ürünleri, bebeğinizin doğumundan itibaren son derece hassas olan cildini, paraben, alerjenik ve alkol içeren ürünler yerine test edilmiş ve bebeğinizin cildi için herhangi bir olumsuz madde içermeyen ürünler ile bakımının yapılmasını sağlamaktadır. Bebek ürünleri ile ilgili daha fazla bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Mustela pişik kremi, kolayca tahriş olabilen ve %60 gibi yüksek bir olasılıkla doğumdan sonraki ilk yılında böyle bir sorunla karşı karşıya kalabilen bebeğinizin cildindeki olası tahriş ve pişik gibi durumların giderilmesine yardımcıdır.

Mustela ürünleri kullananlar ve kullanıcı yorumlarına, ekşi gbi konularda da sitemizden ulaşabilir, siz de sitemiz aracılığı ile tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

Mustela Şampuan, Çatlak, Güneş, Pişik Kremi, Bebek Ürünlerinin fiyatı, kullanımı, kullananlar, yorumları gibi bilgilere ulaşabilirsiniz.

# # # # #


Benzer Firmalar