Doğruöz Tercüme


Yeşilbahçe Mahallesi Çınarlı Caddesi Nilüfer Ap. No:25/5

Telefon1: 02422442948

Telefon2:

Fax:

Web: www.dogruoz.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İngilizce tercüme antalya bürosu olarak hizmetlerimiz, Antalya`da bireysel yada kurumsal müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu, yazılı yada sözlü kaynakların güvenilir ve doğru bir şekilde İngilizce diline aktarılması hizmetini gerçekleştirmektedir. Güvenebileceğiniz ve profesyonel çözümleri ile müşteri memnuniyeti garantili bir hizmet anlayışı ile faaliyet gösterenAntalya tercüme bürosu olarak tüm tercümanlık ve çeviri hizmeti taleplerinizi karşılıyoruz.
Antalya çeviri bürosu ihtiyaç duyduğunuz özel çalışma alanlarında da hizmet sağlar. Bir üretim şirketinin pazarladığı ekipmanların çevrilmesi için ihtiyaç duyulan teknik tercüme hizmeti yada sağlık ürünleri için ihtiyaç duyulan tıbbi tercüme gibi uzmanlık gerektiren tercümanlık ve çeviri hizmetlerini de Antalya yeminli tercüme bürosu olarak karşılayan kadromuz mevcuttur. Doğruöz yeminli tercüme olarak beklentilerinizi karşılayan bir hizmet anlayışındayız.


Ürün ve Hizmetler

İngilizce tercüme, almanca tercüme, arapça tercüme, rusça tercüme, fransızca tercüme, akademik çeviri, hukuki çeviri, medikal çeviri hizmetleri vermekteyiz.

#Antalya tercüme #ingilizce tecüme #çeviri bürosu #ingilizce çeviri #yeminli tercüman


Benzer Firmalar