Anasayfa » Metal Makine » Hurda » İSTANBUL Metal Makine » AREL PASLANMAZ ÇELİK PAS.İMAL.SAN.TİC.LTD.ŞTİ

AREL PASLANMAZ ÇELİK PAS.İMAL.SAN.TİC.LTD.ŞTİ


DUDULLU O.S.B DES SANAYİ SİT.115 SK C-19 BLOK NO:6

Telefon1: 0216 364 14 15

Telefon2: 0216 540 62 64

Fax:

Web: www.arelpaslanmaz.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Paslanmaz Çelik sektöründeki 12 yıllık deneyim, bilgi ve tecrübeli teknik ekibimiz ile günümüz ekonomi ve üretim teknolojisine uyumlu bir şekilde Türk sanayi ve ekonomisine hizmet etmekteyiz.
Firmamız ithalat yelpazesinde başlıca ürünlerimiz; Paslanmaz Çelik Saç, Paslanmaz Boru, Profil Çubuk, Paslanmaz Lama, Paslanmaz Köşebent, Paslanmaz Desenli ve Dekoratif Sac grupları yer almaktadır.
Şirketimiz; Paslanmaz özel imalatlar lazer kesim; plazma kesim; abkant büküm işlerinizde deneyimli AR-GE ekibi ile siz müşterilerimize hızlı ve kaliteli hizmet vermeyi amaçlar. Ayrıca müşterilere termin programına bağlı hızlı ve etkili hizmet ile teknik danışmanlık sağlamaktadır.
İthalatını yapmış olduğumuz ürünlerimizi Avrupa ve Uzakdoğu’nun kalitesi ve üretimi onaylanmış önde gelen fabrikaları ve stok tutan firmalardan temin etmektedir. Firmamızın hizmet verdiği sektörler başlıca; makine, dekorasyon, gemi inşa, tekstil, gıda, demir çelik, petro kimyadır.
Paslanmaz malzeme tedariği ve teknik bilgi konusunda AREL PASLANMAZ ÇELİK PAS.İMAL.SAN.TİC.LTD.ŞTİ eğitimli, genç, dinamik AR-GE ve satış kadrosu ile siz müşterilerimizin hizmetinde olmaktan onur duyar.


Ürün ve Hizmetler

Firmamız ithalat yelpazesinde başlıca ürünlerimiz; Paslanmaz Çelik Saç, Paslanmaz Boru, Profil Çubuk, Paslanmaz Lama, Paslanmaz Köşebent, Paslanmaz Desenli ve Dekoratif Sac grupları yer almaktadır

#Paslanmaz sac #paslanmaz boru #paslanmaz lama #lazer kesim #gold sac


Benzer Firmalar