MEDUP GROUP


Fevzi Çakmak Mah. Tevfik İleri Cad. (Eski Cemal Gürsel Cad.) Turkuaz İş Merkezi No:129/7 D100 Bulv. E-5 Yanyolu Kaynarca PENDİK - ANADOLU YAKASI

Telefon1: 02163970395

Telefon2:

Fax: 02163970395

Web: www.medupgroup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:0
Çalışan Sayısı:350 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:300
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MEDUP GROUP, pazarı ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek müşteri ihtiyaç ve beklentilerine göre en güncel teknolojiden faydalanarak ürün ve çözümlerini yeniden tasarlamaktadır.

MEDUP GROUP uzman kadrosu, network ağı içerisindeki sağlık ve sosyal alanda birçok anlaşmalı kurumu ile birbirini destekleyen farklı hizmet alanlarında faaliyet gösteren geniş tedarikçi servis sağlayıcı ağı ile entegre hizmet paketleri ve ürünleri geliştirmektedir.

MEDUP GROUP bünyesinde genel olarak; tanıtım ve bilgilendirme, anket ve araştırma, telesatış, çağrı merkezi, kartlı üyelik sistemleri, danışmanlık hizmetleri, seyahat hizmetleri, sağlık hizmetleri, asistans hizmetleri vermektedir.

Üyelerimize daima en iyiyi ve en güveniliri araştırarak her konuda kaliteli bilgiyi sunmak ve doğru yönlendirme aracılığıyla sorunlarını çözmek en temel misyonumuzdur. Vizyonumuz, sahip olduğumuz değerleri misyonumuz ile birleştirerek belirlediğimiz amaçlara en kısa sürede ulaşmak ve üretmiş olduğumuz bilgiyi hizmetlerimizde doğru yapılandırarak kullanmak.

Kurulduğu ilk günden bu yana gerek üyelerine ve gerekse iş ortaklarına fayda üretmeyi hedef edinmiş, müşteri odaklı, yaratıcı, uygun maliyetli ve yüksek kaliteli projeler ve ürünler sunan, kalite standartları ile sektörünün öncü ve güçlü kuruluşlarındandır.


Ürün ve Hizmetler

Danışmanlık Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri, Tanıtım ve Bilgilendirme, Anket ve Araştırma, Asistans Hizmetleri, Seyahat organizasyonları, Call Center Hizmetleri, TeleSatış Hizmetleri, Pazarlama Hizmetleri, Sigorta ürünleri konusunda danışmanlık

#MEDUP GROUP #DANIŞMANLIK HİZMETLERİ #SAĞLIK HİZMETLERİ #ASİSTANS HİZMETLERİ #ÇAĞRI MERKEZLERİ


Benzer Firmalar