Mersa Fotokopi Makineleri Kiralama Hizmetleri.


yavuz sokak

Telefon1: 0532 507 14 88

Telefon2:

Fax: 0212 356 44 96

Web: www.fotokopivar.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mersa Fotokopi Makineleri, müşteri taleplerine odaklanmış hizmet anlayışı ile doküman çözümleri ve hizmetleri alanındaki faaliyetlerini 2012 yılından beri başarı ile sürdürmektedir. Merkezi İstanbul Bahçelievler’de olan firmamız, Çok Fonksiyonlu Dijital Fotokopi Makineleri ve Lazer Yazıcılar ile maliyeti azaltacak ve verimliliği arttıracak hizmetler sunmaktadır.

Mersa, baskı maliyetlerine yüksek paralar ödeyen ve firmalar için büyük sorun teşkil eden baskı giderlerini azaltmak için siz değerli müşterilerimize çözümler sunan ve sunmuş olduğu nokta atışı çözümler ile müşterilerin baskı maliyetlerini kısa sürede sorun olmaktan çıkartan bir firmadır. MERSA müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda; Fotokopi Makinesi ve Lazer Yazıcı Satışı, Kiralama, Leasing ile Kiralama, Kopya Başı ve Bakım Anlaşması gibi çözümler sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Sektörünüz ne olursa olsun aldığınız kopya adetlerine uygun kiralık fotokopi makinesi ve kiralık yazıcı kuruyoruz. Her bütçeye uygun kiralama fiyatları, gün içerisinde servis imkanı ve dilediğiniz zaman
sözleşme fesih hakkı, hepsi ve daha fazlası için fotokopi kiralayın.

#kiralık fotokopi #fotokopi kiralama #fotokopi makinesi #fotokopi #


Benzer Firmalar